女團XiX再少1人

625 回覆
7 Like 95 Dislike
弱智PR望下鏡狗歌咩收聽人數先好出黎柒啦
拎靠死忠買同刷返黎既數據有咩參考價值?
鏡狗歌傳唱度又差到咁
又咁少後生仔女fans
羅湖又紅唔過
出左香港就畀人當香港演藝圈笑話
咁仲唔叫唔受大眾歡迎?

除左演唱會場數(因為12個打1個),鏡狗樣樣人氣數據都輸哂俾MC
而MC都未去到人人都聽佢啲歌既level
更何況鏡狗?

撐鏡狗撐Viu啲垃圾偶像都唔係冇腦成咁下話?
知唔知咩叫大眾流行偶像?
講多次,望下人地K-pop以前同依家既頂流Big Bang同BTS係點?
鏡狗係自己地方做唔做到人地係自己地方既成績?
做唔到咪垃圾小眾之流既偶像囉
你指鏡?
我唔係MC fans
你想知直接問佢地拎

事實人地就開到坐滿萬人場既廣州演唱會
鏡狗作為香港頂流連live house都仲未開到或者唔敢開
人地K-pop唱既曲風多過啲鏡狗歌好撚多啦
係你年紀大聽埋啲垃圾鏡狗冇乜見識啫
我上面講緊K-pop
你話kpop又係三幅被嘛
點解鏡狗照抄又紅唔到上去?

冇人話MC依家係大陸好紅
人地都係岩岩起步
不過佢做緊既大陸成績好過鏡狗好多咁解啫
最重要既係佢上大陸開show都唔駛畏首畏尾
唔似得班扮黃先上到位又冇人聽既垃圾鏡狗

傻閪鏡嬸自己班仔紅不過羅湖,走去酸人酸到出哂汁
你最鍾意聽鏡狗pop嘛
鏡狗明明就係唱緊山寨K-pop但out人地最少5-10年

收聽人數
如果我係Eric Kwok,所有資源all in Aster好過
呢隊女團人氣係好低,冇乜人識
XiX (至2024年8月前)
2022年:一鼓作氣
2023年:再而衰
2024年:三而竭
就襯呢個機會刷下存在感
出道到而家係呢鋪最紅,最多noise
想睇父母發聲
大家互爆

橫掂vici都唔使再係呢行發展
唔需要谷住條氣
咪又係垃圾
我鍾意聽聖詩就真,尤其是台灣近代果d。
mirror 近期嘅作品開始重覆,尤其是團歌,開始有pattern。 最緊要係連詞嘅概念同內容都重覆。所以一樣有三幅被嘅情況。
佢唱頭一句我都開始估到尾。
劉芷君已經畀無線簽咗,eric畀資源都搶唔到。
剩番5位係無線唔要嘅棄將,eric係執佢哋番黎嘅。
有得揀的話,eric都揀劉芷君啦
我識嘅。
但睇到嘅多數負面新聞。
其中的確係被逐出團果位,最唔順眼。
好肚餓想食花生喎。
我估佢哋父母都係好煩果隻。都盲目到睇唔到個女幾無觀眾緣啦~
但我估佢父母會畀錢開公司捧佢。佢未必會退出。
話說eric真係不識大體
果時劉芷君冇簽環球
佢話係人地既損失

好地地祝福人唔得既
係都要踩二腳
Eric Kwok 情商為零
証明佢搶唔到,好唔忿氣
佢post果兩張圖出黎反而證明個榜係得班傻閪鏡嬸刷
你自己諗下香港有幾多人依家聽緊BTS Jimin首歌?

話左條友洗地吹奏水平真係好低
Viu請著呢啲傻鳩出黎倒米真係慘
Viu請著你呢啲傻鳩PR真係幾倒米
首首鏡狗歌都係垃圾黎,都唔係依家先咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞