女團XiX再少1人

625 回覆
7 Like 95 Dislike
刷榜 loop歌大部分人都有做,而且係韓星做起先
講埋呢啲廢話有咩用?
你只係證明緊鏡狗歌啲排名真係死忠刷返黎
又搬龍門
次次都係自己駁唔到再post埋啲垃圾就話人搬龍門
上面叫你睇下收聽人數,你就post堆冇數字既圖黎做證明

以你咁既見識水平,邊個都駁唔到啦
你咁多時間post埋啲垃圾就問下追開K-pop既人,依家一首歌hit唔hit係睇咩數字啦

個人咁撚柒戇鳩仲學人追星拗人氣
即係 spotify做假?
死忠圍爐刷榜做成績同實際多唔多人聽一首歌係兩回事
一堆鏡狗歌夾住首係韓國都唔係hit既韓文歌已經證明到呢一點
咁點先證明到首歌多唔多人聽,收聽人數都可以刷返黎
依家最準係睇每小時/日unique listeners有幾多
收聽人數都可以刷返黎,但已經比起冇數字睇到排行榜準好多
你睇到每小時既listener ?
韓國啲音樂榜睇到呢啲聽歌數據
所以人地K-pop先搞到咁有聲有色
至於Spotify都有得睇每月UL

你日日吹奏果啲鏡狗上弦連香港前三多人聽都唔係
我睇到肥姜好肥,完全睇唔落
個每月UL唔準,因為spotify可以免費聽同MP3多人聽差唔多
家陣講緊一首歌多唔多人聽呀柒頭
免費都冇人聽咪即係仲垃圾囉

隔左咁耐淨係諗到呢啲廢話出黎駁?
補充多一樣
話人地UL唔準,咁果啲數字都冇既排行榜,仲要夾首香港人都唔聽既韓文歌咪更加唔準
咁你都拎出黎打飛機有冇得再柒啲?

覆垃圾俾人之前好心諗清楚你自己想反駁啲乜先啦柒頭
咪又係你自己幻想香港人冇人聽
條柒頭諗左兩日先走去話人地Spotify唔準
但又係佢自己post Spotify榜出黎打飛機
真心弱撚智
叫佢老婆落場咪得
Spotify既UL有哂聽歌數據,將刷榜成份降到最低
你話人地唔準,但你上面又拎Spotify榜出黎打飛機?
駁咀之前有冇腦?
一直都話spotify淨係可以用黎參考一下,因為唔係淨係得佢一個串流app,仲未計youtube, 係你成日用spotify打飛機
駁唔到就唔好再駁廢話啦
Spotify全球最多人,包括埋香港都係最多人用既聽歌app
仲要得佢有UL睇到
唔用佢做參考唔通用啲用戶更少,更容易畀人刷榜而又冇數據睇到既聽歌app?

你自己再望下好似KKBOX呢啲聽歌app計下載率係香港又幾多先啦柒頭
上面先話完Spotify免費唔準,依家又拎Youtube出黎講
用左兩日諗點樣駁咀都仲係駁埋啲垃圾,真心弱撚智
首新歌難聽到聽完一半頂唔順熄咗
就係eric作

其實spotify差唔多每首歌都有個收聽數字
你post啲刷出黎既點擊量有咩用?
你話冇數字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞