召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
有無巴打淘過類似野,伏味濃唔濃

搵私集唔得咩

點搵
我search黎search去都係咩淘寶國際轉運,咪即係平時嗰隻?

呢個咁?
但唔係好明。。。而家佢直情唔比我比錢,點會有地址嗰啲?
Sor我淘寶新手

官集唔收就要搵私集送
過隔離集運post 睇
唔好搵間太平既私集,有排等
已經追左最近幾個taobao post
但係仲係有啲問題唔明
有冇巴打可以解答下

1. 優惠卷可唔可以同時間用 定係每次只可以用一張?

2. 優惠卷個到有個叫 "媽媽卷" 其實係點拎? 我click領取 個網就會彈左去淘寶聯盟呢個page

3. 自己整佣金link俾自己用其實有冇用? 係味會平左?

4. 手機用一淘買係味會多25%集分寶?

5. 最後想問返利既計法 用綠聯 minidp轉hdmi/vga轉換器為例
https://world.tmall.com/item/533705784125.htm?id=533705784125

睇一淘佢就話$79會返利$3.47 我諗住買黑色4K鋁版 $99
因為唔知可唔可以同時間用多過一張優惠卷 我假設只係用 "滿99減10"一張
我想問最後返利係味 (3.47/79)*(99-10) = $3.91?

sorry for 1999
如果有啲問題之前有post答過 可唔可以話我知第幾個post 我會自己爬文

1. 一次一張
5. 正確
已經追左最近幾個taobao post
但係仲係有啲問題唔明
有冇巴打可以解答下

5. 最後想問返利既計法 用綠聯 minidp轉hdmi/vga轉換器為例

sorry for 1999
如果有啲問題之前有post答過 可唔可以話我知第幾個post 我會自己爬文

1. 一次一張
5. 正確

唔肯定的話,可以提交訂單後尚未付款之際,響一淘待返清單度睇下會返幾多錢
有冇巴絲買過呢隻運動手錶?
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=539778025637

中左伏 一開始睇件野之前係跟銷量睇佢排第一行,又係天貓店所以內容啱就比左錢無睇評論

因為等左2日仲未拎件,啱啱去番間鋪到睇評論,先發現大把評論鬧佢質素差速遞慢過蝸牛客服又無人應
中左伏 一開始睇件野之前係跟銷量睇佢排第一行,又係天貓店所以內容啱就比左錢無睇評論

因為等左2日仲未拎件,啱啱去番間鋪到睇評論,先發現大把評論鬧佢質素差速遞慢過蝸牛客服又無人應

又唔講係乜野 講咁多=白講

又唔講係乜野 講咁多=白講

普通鞋黎 其實我都只係想講天貓都未必信得過

我就係因為咁買過京龍科技嘅CPU
最後好彩件貨冇事
你search吓呢間野就知我當時已經一隻腳踩咗入地獄

佢嗰張簡單到嚇撚死人嘅速遞單搞咗我兩日先拎到件
返到屋企睇吓有冇相留低有就post上嚟畀你哋笑吓
岩岩支付寶hk寶名左
但去番一淘 佢都係話我未實名
登出左都係咁

兩樣野黎 你要大陸支付寶寶名左先得

我冇嘢喎

巴打你點整

我都係支付寶hk搞中級認證
之後一淘就話我實名左

點解我唔得

我都係要等確認收貨16天後先可以有分到手

巴打記唔記得你果陣支付寶實名完
係咪即入一淘 已經話你實名左
洗唔洗等一段時間?

唔洗, 入到去就話我實左可以簽到拎分
你地用緊隻 唯樂 hey3s 個app 用咩地圖 gps 定位 iphone...
好似好正

小米車cam今日特價
https://detail.tmall.com/item.htm?id=545897526419&toSite=main&skuId=3460488194116

299都仲係好貴

車cam差唔多啦

一次意外 咩本都番曬
買VICO OS3啦
小米車cam今日特價
https://detail.tmall.com/item.htm?id=545897526419&toSite=main&skuId=3460488194116

299都仲係好貴

車cam差唔多啦

一次意外 咩本都番曬
買VICO OS3啦

小蟻車cam ok

買左呢隻酷我k1,正呀
舊電好襟用
兩邊耳機一拍埋自動關機
一放開就開機
聲算幾好,當然無得同靚耳筒比
唯一問題係跑步要用耳掛先戴得穩
弱智唔好學人淘寶
有無wifi蛋介紹?想出多張卡用黎玩switch
想問經一淘落單有冇得唔扣集分寶?想儲下佢先用

支付寶設定到set返

支付寶設定到set返

Thanks!!
你地用緊隻 唯樂 hey3s 個app 用咩地圖 gps 定位 iphone...

佢本身app入面唔係有咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞