召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
有冇人試過淘razer d滑鼠 會唔會係假野

淘過幾次,真野黎

平成三四百 係真既都幾抵屌

淘過幾次,真野黎

steelseries買過 計埋運費仲可以平過香港200到
男仔想搵D返工/出街用斜咩袋, 最少要放到A4紙應該用咩KEYWORDS
單肩袋之類成日搵左D勁細個既袋仔, 又樣衰
家下淘寶D價真係有D癲, 想買套JBL喇叭, 上埋EBAY去睇都2000美金, 淘寶行貨又萬6, 港行都萬4, 不過閑魚有人標價7千, 上D音響POST講係大陸街又可買到呢D價, 家下有代理既真係標價貴成倍.

上次買結他都係, 行貨5千, 不過3千5就買到, 家下買發覺淘電器既野越黎越貴, 仲統一價錢, 有時仲貴過街賣, 家下買野要格好耐價先得
男仔想搵D返工/出街用斜咩袋, 最少要放到A4紙應該用咩KEYWORDS
單肩袋之類成日搵左D勁細個既袋仔, 又樣衰

郵差包
一淘個大額優惠卷好似FUCK UP左
一淘個大額優惠卷好似FUCK UP左

係,出埋d貴野
唔好買米動手錶 大伏,
又係國產野 , 硬件勁, 軟件垃圾, 又無重置功能.
死機要等無電先重啟.
中伏 450港紙

淘過幾次,真野黎

香港買呢啲野好多都係比代理搵笨柒

淘過幾次,真野黎

咁音響是咪香港買好d?見自貼電腦房個post有好多巴打買嗰條sound bar
好!(此評論雖然才1個字,但語法嚴謹,用詞工整,結構巧妙,琅琅上口,可謂言簡意賅,足見評論人扎實的文字功底,以及信手拈來的寫作技巧和巧奪天工的創造能力,令人佩服佩服,再加上以感嘆號收尾,實在是點睛之筆)

d 正評好正

淘過幾次,真野黎

咁音響是咪香港買好d?見自貼電腦房個post有好多巴打買嗰條sound bar

你要買邊條sound bar?
有冇人淘過咖啡機?
好!(此評論雖然才1個字,但語法嚴謹,用詞工整,結構巧妙,琅琅上口,可謂言簡意賅,足見評論人扎實的文字功底,以及信手拈來的寫作技巧和巧奪天工的創造能力,令人佩服佩服,再加上以感嘆號收尾,實在是點睛之筆)

d 正評好正

呃字數拎紅包
而家都拎左好多紅包,求其影幾張相就有幾蚊

買了, 黑鋼帶比米動手錶 , 同橙色都襯.
呢個款叫 羅蘭尼斯
想平平地淘個2.1電腦用
巴打有無推介?
巴打有無推介?

Speaker?都係漫步者嗰幾個牌子㗎啦 
有冇人淘過嗰啲小電視
家父想放一部喺廚房睇
但search極都唔知打咩字眼
google過都搵唔倒
有冇人淘過嗰啲小電視
家父想放一部喺廚房睇
google過都搵唔倒

咪就咁打 電視,之後你打埋寸數咪得
但香港細寸數都只係1000樓下
有冇人淘過嗰啲小電視
家父想放一部喺廚房睇
google過都搵唔倒

咪就咁打 電視,之後你打埋寸數咪得
但香港細寸數都只係1000樓下

定係你想要呢啲

巴打有無推介?

係呀,有無伏?
巴打有無推介?

係呀,有無伏?

budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞