召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike

咁等你到貨出包膠先 
有冇人買過呢隻/類野

用緊
屋企一隻 公司一隻

佢有英規頭唔駛轉插

btw 其實QC 2.0 版59 咋

我諗住用黎差NB,電話同尿袋
唔知QC2.0夠唔夠推呢

佢得一個插位係用qc2.0 而且根本快充只support qc2.0既device

睇黎我都要帶埋隻火牛番學

叉NB得PD 先得
你分清楚你部腦用咩叉電未

我部機SUPPORT TYPE-C
諗住買多條TYPE-C線加呢D頭叉電

TYPE-C頭火牛 唔一定有USB PD
而且要睇你部腦SUPPORT幾多WATT
用返原裝火牛啦如果唔識既話

咁等你到貨出包膠先 

等包膠
有冇巴絲買過茶籽粉清潔用
用神器搵到既卷係點用架?
明明拎左之後埋單又無SHOW出黎既?

冇既話即係指定商品先用到果張卷

thx
但點知係邊樣,佢又無寫明

thx

一係問賣家

淘寶 AKG K420 PC打機粗用, 114人仔包郵. 聽講呢個耳機唔差.

有無link or 店名?

thx

一係問賣家

明白
想買d 類似nike 或者underarmour 既速乾t俾老豆返工著 有冇人買過
想問有冇人淘寶過steam game?
會唔會過無耐封account

而家STEAM GAME都係國區,你買到都用唔到,要轉區
所以呢,自己上一轉大陸買一次
之後你返到香港都用到國區價買GAME

但唔係幾建議, bam ac 好煩

你要做既係係大陸
轉區 搵大陸親戚/FD幫手買(通常都要)
之後你就可以係國區買game
最好就買個時 叫你D親戚/FD 係大陸買 之後裝左RUN一次
唔好VPN過去
多數咩事都冇
STEAM 係唔比VPN去買GAME 但係RUN GAME 相對寬鬆

唔該晒咁多位詳細解釋
原來game都有分地區性
睇黎都喺steam買返算
廢事玩得大陸ser同埋有手尾跟

點解要淘寶買steam game....
steam直接買唔得? 淘寶始終有風險 直接買啦....

想買隻game淘寶平好多

想問有冇人淘寶過steam game?
會唔會過無耐封account

買吓開個新ACC. 去買. 等你評測

聽完咁多個意見嫌麻煩唔敢搏啦

買左二年幾三年都冇事

最驚係我買完都同你一樣
我想問有無人淘過麻雀
依家用個副好跣手,想換左佢
或者有無人有方法可以解決呢個問題

最驚係我買完都同你一樣

我就係買完戴左一兩次,新屎坑完
就擺埋一邊

最驚係我買完都同你一樣

我就係買完戴左一兩次,新屎坑完
就擺埋一邊

本身都有諗過買
但我室外跑步比較少
平時跑步都要帶電話聽歌
加上自己部電話都有check心跳
所以我放棄左買呢啲錶
我想問有無人淘過麻雀

有啊都幾抵,質量唔係好好但又唔差,起碼每隻都清楚,手感都唔錯

個套買貴左
貪佢有個膜送

耳機就叫做正常有聲
我想問有無人淘過麻雀

有啊都幾抵,質量唔係好好但又唔差,起碼每隻都清楚,手感都唔錯

有無lin睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞