召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
請問有無除塵蟎機推介
同埋佢地講個啲淘寶購物群有無人知點入

小狗未有150券 不過呢d都好多人買

韩夫人杀菌机除螨仪家用床铺床上吸尘器除螨虫紫外线小型迷你除尘【包邮】
【在售价】199.00元
【券后价】99.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rbPHcC
-----------------
复制这条信息,¥CRVi03hpMVM¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

宝家丽除螨仪家用床上吸除螨虫吸尘器紫外线杀菌机床铺除螨机P9【包邮】
【在售价】299.00元
【券后价】149.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rbN9YY
复制这条信息,¥ViFl03hJF4v¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

海尔家用除螨仪除螨机除螨虫床上吸尘器手持式紫外线杀菌力ZC401F
【在售价】196.00元
【券后价】176.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rbMnAH
复制这条信息,¥mYrd03hsDMn¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

嘩多謝巴打

寶家麗好似勁d 抵d
但海爾大牌子d
點揀好? 有冇用家分享

買左海爾 299-100=199
有熱風功能
https://detail.tmall.com/item.htm?id=538931590900&ali_trackid=2:mm_14507426_6694867_34704157:1504426242_216_1501410667&spm=1002.8113010.1999451597.1.6b6da9dfa8xR6E&skuId=3411310625958
請問有無除塵蟎機推介
同埋佢地講個啲淘寶購物群有無人知點入

小狗未有150券 不過呢d都好多人買

韩夫人杀菌机除螨仪家用床铺床上吸尘器除螨虫紫外线小型迷你除尘【包邮】
【在售价】199.00元
【券后价】99.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rbPHcC
复制这条信息,¥CRVi03hpMVM¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

宝家丽除螨仪家用床上吸除螨虫吸尘器紫外线杀菌机床铺除螨机P9【包邮】
【在售价】299.00元
【券后价】149.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rbN9YY
复制这条信息,¥ViFl03hJF4v¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

海尔家用除螨仪除螨机除螨虫床上吸尘器手持式紫外线杀菌力ZC401F
【在售价】196.00元
【券后价】176.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rbMnAH
复制这条信息,¥mYrd03hsDMn¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

嘩多謝巴打

佢要多謝你啦,你比錢佢賺

淘寶 AKG K420 PC打機粗用, 114人仔包郵. 聽講呢個耳機唔差.
有冇人買過呢隻/類野
想換電腦枱 見到淘寶有張幾平個樣又幾四正咁
(見佢d 尺寸都寫到幾仔細)
有冇巴絲有試過淘傢私,有冇d咩要注意?
有冇話用邊間物流運依d野會好d

買d 鋼架 膠 纖維
唔好買木

睇中左果d款係木黎
會有咩問題

唔係嚇你
為左張枱成屋都要換
【經濟日報專訊】內地木蝨來港肆虐!近年港人熱購內地傢俬,卻不知木蝨已蟄伏其中,待潮濕天氣即繁殖肆虐;此外,接待內地團的本地賓館亦成木蝨重災區,有滅蟲公司每日接逾20宗滅蝨求助,較3年前勁增10倍。

專家指出,市民不應靠冷氣抽濕,內地新家具使用前,亦應先噴殺蟲水滅蟲。

撲滅牠滅蟲公司技術支援部總監任永強表示,木蝨已成為繼白蟻後,本港第2大害蟲,尤其近日天氣潮濕,適合木蝨大量繁殖︰「平均每日有超過20宗滅蝨委託,但3年前僅為每日2宗,可見增長速度之快,證明本港蝨患相當嚴重!」

欠高溫藥水處理 易藏蝨卵

他指本港蝨患主要分為住宅及商務兩類,前者的源頭主要來自內地傢俬︰「內地傢俬很少經過高溫或藥水處理,易藏木蝨或蝨卵,一旦遇上潮濕天氣,便大量繁殖及咬人吸血。」

香港傢俬裝飾廠商總會許章榮表示,內地只會檢查傢俬承受能力,較少留意消毒及殺菌,因此存在木蝨並不出奇。

屌,睇完你講嚇一嚇,我諗竹應該唔會有木蝨掛

買左呢間 無乜野喎

淘寶 AKG K420 PC打機粗用, 114人仔包郵. 聽講呢個耳機唔差.

通利好係都係$150左右
想問下賣家發錯貨退錢 退落支付寶係咪一定要認證先退得 認證要上傳身分證唔太放心
有冇人買過呢隻/類野

用緊
屋企一隻 公司一隻

佢有英規頭唔駛轉插

btw 其實QC 2.0 版59 咋
想換電腦枱 見到淘寶有張幾平個樣又幾四正咁
(見佢d 尺寸都寫到幾仔細)
有冇巴絲有試過淘傢私,有冇d咩要注意?
有冇話用邊間物流運依d野會好d

買d 鋼架 膠 纖維
唔好買木

睇中左果d款係木黎
會有咩問題

唔係嚇你
為左張枱成屋都要換
【經濟日報專訊】內地木蝨來港肆虐!近年港人熱購內地傢俬,卻不知木蝨已蟄伏其中,待潮濕天氣即繁殖肆虐;此外,接待內地團的本地賓館亦成木蝨重災區,有滅蟲公司每日接逾20宗滅蝨求助,較3年前勁增10倍。

專家指出,市民不應靠冷氣抽濕,內地新家具使用前,亦應先噴殺蟲水滅蟲。

撲滅牠滅蟲公司技術支援部總監任永強表示,木蝨已成為繼白蟻後,本港第2大害蟲,尤其近日天氣潮濕,適合木蝨大量繁殖︰「平均每日有超過20宗滅蝨委託,但3年前僅為每日2宗,可見增長速度之快,證明本港蝨患相當嚴重!」

欠高溫藥水處理 易藏蝨卵

他指本港蝨患主要分為住宅及商務兩類,前者的源頭主要來自內地傢俬︰「內地傢俬很少經過高溫或藥水處理,易藏木蝨或蝨卵,一旦遇上潮濕天氣,便大量繁殖及咬人吸血。」

香港傢俬裝飾廠商總會許章榮表示,內地只會檢查傢俬承受能力,較少留意消毒及殺菌,因此存在木蝨並不出奇。

屌,睇完你講嚇一嚇,我諗竹應該唔會有木蝨掛

買左呢間 無乜野喎

公道講句,出去搵師傅訂做佢都係度完尺返去大陸搵廠幫佢做架啦,到時運返黎再幫你砌之嘛
所以應該搵間有信譽既廠而唔係在意佢係大陸做
有冇人買過呢隻/類野

用緊
屋企一隻 公司一隻

佢有英規頭唔駛轉插

我諗住用黎差NB,電話同尿袋
唔知QC2.0夠唔夠推呢

有冇人買過呢隻/類野

用緊
屋企一隻 公司一隻

佢有英規頭唔駛轉插

佢得一個插位係用qc2.0 而且根本快充只support qc2.0既device

睇黎我都要帶埋隻火牛番學

有冇人買過呢隻/類野

用緊
屋企一隻 公司一隻

佢有英規頭唔駛轉插

佢得一個插位係用qc2.0 而且根本快充只support qc2.0既device

叉NB得PD 先得
你分清楚你部腦用咩叉電未

ching有冇吸塵機推介

有冇人買過呢隻/類野

用緊
屋企一隻 公司一隻

佢有英規頭唔駛轉插

叉NB得PD 先得
你分清楚你部腦用咩叉電未

我部機SUPPORT TYPE-C
諗住買多條TYPE-C線加呢D頭叉電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞