召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
今次淘寶

可唔可以影多啲個灰色散銀包close up

有興趣
幾錢 ?
有冇link?
我見皮個種就好多
今次淘寶

可唔可以影多啲個灰色散銀包close up

有興趣
幾錢 ?
有冇link?
我見皮個種就好多

【我剁手都要买的宝贝(零钱包女迷你可爱韩国复古简帆布布艺手拿帆布小硬币小饰品钥匙包),快来和我一起瓜分红包】今天,你是人群中的哪一个?——从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从人从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从从众从从从从从从从从,复制这条信息¥jeru0WhaGfd¥后打开👉手机淘宝👈
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.1.4c637810w0w4r2&id=537910524756&skuId=3456862269892&areaId=441900&user_id=2751035489&cat_id=2&is_b=1&rn=1a5c447e0c1e1210231399db640cb29a
AMAZFIT華米智能運動記步手錶男 跑步多功能GPS定位wifi蘋果安卓

呢隻錶有無人買咗? 都有五天使用時間. 都OK . 想買呢隻.
但好似又係連小米運動APP. GPS個地圖廢 唔準
開小米運動 地圖定位偏離,
開ios apple map, google map, Endomondo 運動APP
GPS 定位反而準確.

有無巴打用緊?諗緊買淘寶定想小米度買?但小米果果隻得英文版,但佢話顯示度中文,做緊999! !
仲有5張2.1減2
可以點用 已經買左好多筆

點解會有既
見有d巴打話冇野買,分享下我最近買d野 不過好似廢廢地

巴打,想問下個上網卡係點玩法?唔係要實名嘅咩?
我之前問過其中一間,佢話香港人做唔到網上實名,叫我直接去門市買
我係淘寶都係買野食多

看更巴好耐冇見
除左芊動,仲有咩食物推介?
有冇人買過呢種茶几+飯枱兩用既枱?
屋企比較細,放到梳化又放唔到枱,想用呢個黎慳位,有冇咩好推介?
img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/27/162149_4e77a7becf683f27faddc3a3461ccc29.jpg[/img][/url]

屋企用緊 買之前計下尺寸 夠放先好
我果張幾大下

你買邊間?用落掂唔掂?唔該晒
我諗住如果2個人食飯都唔會開出黎,較高個茶几就得,有人黎先打開佢

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.1.4c637810w0w4r2&id=537910524756&skuId=3456862269892&areaId=441900&user_id=2751035489&cat_id=2&is_b=1&rn=1a5c447e0c1e1210231399db640cb29a
AMAZFIT華米智能運動記步手錶男 跑步多功能GPS定位wifi蘋果安卓

呢隻錶有無人買咗? 都有五天使用時間. 都OK . 想買呢隻.
開ios apple map, google map, Endomondo 運動APP
GPS 定位反而準確.

有無巴打用緊?諗緊買淘寶定想小米度買?但小米果果隻得英文版,但佢話顯示度中文,做緊999! !

睇你點睇, 香港買有保養會好好多. 華米好多人都話有機會壞觸屏失靈.
我買咗隻米動都覺得好易壞. 睇評論有機會黑屏開唔番機, 但過幾日又開得番.
我係淘寶都係買野食多

巴打,皂有無link?
留名
有無人試過悠享家買野食?

GPS 定位反而準確.

係咪因為係港版?
同大家包膠

如果唔係真係對音響好高要求,

呢個性價比一流(desktop電腦用),

不過記得問下佢有冇得改三腳,

我唔記得問而家用轉插only

我係淘寶都係買野食多

看更巴好耐冇見

我去左東南亞住左幾個月

我好中意買一箱箱面包果啲
香港買面包食太貴

想問下你啲代餐有冇試過停左冇食之後反彈翻?
我係淘寶都係買野食多

看更巴好耐冇見

我去左東南亞住左幾個月

我好中意買一箱箱面包果啲
香港買面包食太貴

想問下你啲代餐有冇試過停左冇食之後反彈翻?

你反彈係因為你冇肌肉
GPS 定位反而準確.

係咪因為係港版?

淘寶依家 699人仔 昨日到有錶帶送。
係反射式屏幕 太陽越猛 就越光 .
電可用五日。
錶盤幾靚。
有無人用小米運動 APP FOR IOS .
個GPS 地圖唔準. 定位去咗好遠,
但用 google map . apple 內置MAP 無問題.
用米動手錶GPS 之後LOAD 番入地圖唔準. 個APP 有問題.
重有天氣只可顯示大陸地市. 佢有得比你打地市名入去.
香港 , 日本, 台灣都唔得.
最後打深圳 就無問題.
同大家包膠

香港都有,點解走去淘?香港冇呢個型號?
有咩mfi線推介

平就品勝
同大家包膠

香港都有,點解走去淘?香港冇呢個型號?

呢隻唔知,不過有幾隻model 香港貴幾舊
同埋有d 款香港無得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞