召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
iphone mon貼除左閃魔有乜好用 2張跌一跌就爆
廢撚到

軟性鋼化膜點睇

想要全鋼化
之前有人貼左白鞋神器9.9但失效左,請問仲有無差不多價錢又好用既?
今年有人淘大閘蟹未
之前有人貼左白鞋神器9.9但失效左,請問仲有無差不多價錢又好用既?

同一間店佢件貨轉左新link
一樣都係9.9
有冇吸塵機推介

一樣都係9.9

求link
【我剁手都要买的宝贝(简易茶几简约客厅迷你小户型折叠多功能升降茶几餐桌两用创意伸缩),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥LISO0V2Z20E¥后打开👉手机淘宝👈

想問有無人買過呢款茶几????
話說早兩頁咪話買左隻藥黎毒甲由
之後日日keep住有見到死屍
到岩岩呀婆入樓下個廁所無啦啦大叫
我一入去就見到咁
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/13/205826_1cce9f6bc6282b5add3a836690ee6440.jpg

隔離沖涼既都有4,5隻

巴打,拜耳有幾隻,你淘左邊隻

呢隻 我買個時係39.9 2送1

呢幾日好多野都加左價

加定價先 唔係下次活動點減價fake你買

一樣都係9.9

求link

算吧啦
果間鋪唔知做乜鳩
一落單就會自動交易關閉俾唔到錢
琴日我問個賣家咁樣覆我

大陸人做生意嘅手法真係特別
價錢又係自己set
仲反問我覺得呢個價錢合理嗎

笑左, 佢set 張卷都on99

買三件仲平過買一件

又, 其實唔用卷買一set 9.9 返黎試下都抵玩既

一樣都係9.9

求link

算吧啦
果間鋪唔知做乜鳩
琴日我問個賣家咁樣覆我

價錢又係自己set

買三件仲平過買一件

噴左防水噴霧係咪唔用得

一樣都係9.9

求link

算吧啦
果間鋪唔知做乜鳩
琴日我問個賣家咁樣覆我

價錢又係自己set

買三件仲平過買一件

噴左防水噴霧係咪唔用得

等個防水噴霧失左效咪用得囉
淘左經文面番來俾老母
如果唔洗辦白事就上來REPORT

一樣都係9.9

搵到了thx!
話說早兩頁咪話買左隻藥黎毒甲由
之後日日keep住有見到死屍
到岩岩呀婆入樓下個廁所無啦啦大叫
我一入去就見到咁
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/13/205826_1cce9f6bc6282b5add3a836690ee6440.jpg

隔離沖涼既都有4,5隻

巴打,拜耳有幾隻,你淘左邊隻

呢隻 我買個時係39.9 2送1

呢幾日好多野都加左價

加定價先 唔係下次活動點減價fake你買

佢地謀緊1111

一樣都係9.9

求link

算吧啦
果間鋪唔知做乜鳩
琴日我問個賣家咁樣覆我

價錢又係自己set

我多年前中過招
一落單就會自動交易關閉
當年用信用咭比錢的, 攪到損失信用咭手續費, 仆佢個街.
今次淘寶

可唔可以影多啲個灰色散銀包close up

冇乜特別喎
係唔應該買黃色嗰個,冇睇清楚係pu皮,後悔了

wa,好撚柒...........你班垃圾毒撚生活成本夠曬低,一定冇乜壓力.... 真係羡慕你哋

柒喺邊
你自己中意比好多錢買同樣嘅野係你自己嘅事,係你自己將自己嘅生活成本提高之後喺度叫有壓力,冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽,打腫臉充闊佬真係唔知邊個先係柒

咪撚理佢啦
佢之前講話正常人求其買件T恤都2000蚊
周鳩圍話人垃圾
今次淘寶

可唔可以影多啲個灰色散銀包close up

冇乜特別喎
係唔應該買黃色嗰個,冇睇清楚係pu皮,後悔了

wa,好撚柒...........你班垃圾毒撚生活成本夠曬低,一定冇乜壓力.... 真係羡慕你哋

柒喺邊
你自己中意比好多錢買同樣嘅野係你自己嘅事,係你自己將自己嘅生活成本提高之後喺度叫有壓力,冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽,打腫臉充闊佬真係唔知邊個先係柒

咪撚理佢啦
佢之前講話正常人求其買件T恤都2000蚊
周鳩圍話人垃圾

其實我覺得佢好可憐,唔識理財
有冇無線熱溶膠槍推介?

正常冇伏…8.8仲包郵

佢要無線喎

唔緊要 咁平都可以買把玩下 唔該巴打

有無LINK

【我剁手都要买的宝贝(艾瑞泽手工电热熔胶枪家用玻璃硅胶条棒棒胶水胶抢热溶胶棒7-11mm),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥vSl70VdTvb2¥后打开👉手机淘宝👈

搵下都懶

呢支野唔錯,係預熱耐左D
有無人用過榮耀手環3
仲有乜野淘好

正常冇伏…8.8仲包郵

佢要無線喎

唔緊要 咁平都可以買把玩下 唔該巴打

有無LINK

【我剁手都要买的宝贝(艾瑞泽手工电热熔胶枪家用玻璃硅胶条棒棒胶水胶抢热溶胶棒7-11mm),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥vSl70VdTvb2¥后打开👉手机淘宝👈

搵下都懶

呢支野唔錯,係預熱耐左D

8.8包郵叫超值

跟機買支試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞