召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
尿袋係咪小米最好

係,高配版10,000

我買左type c版 薄D 叉得快D 但係貴好多
岩岩落左單買皮鞋 券後133 一淘返11 希望唔伏

邊間

邊間

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.2ed6e797vDlrlr&id=548900045225&_u=6jtr8is6333

但整體係咪都流暢架?
Btw如果唔用chrome用邊個好?唔係好熟電腦 想買部俾老豆平時帶上大陸present d野俾人睇 都係做文書野多 感謝高橋巴

但整體係咪都流暢架?
Btw如果唔用chrome用邊個好?唔係好熟電腦 想買部俾老豆平時帶上大陸present d野俾人睇 都係做文書野多 感謝高橋巴

整體都流暢
上網用返EDGE好過,再唔係FIREFOX(我冇試)

邊間

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.2ed6e797vDlrlr&id=548900045225&_u=6jtr8is6333

淘仔買衫褲真係世界級,幾十蚊d質地又唔差
係無得試身,要對自己size好了解

舖頭介紹黎,買過牛仔褲只係一般

之前買過牛仔外套,好易甩色,可能我用暖水洗所以咁

但整體係咪都流暢架?

整體都流暢

唔該可唔可以試吓Youtube Full HD,同埋就咁播MKV/h264呢類高清電影效果點?

仲有就係如果當電腦用,相機SD Card過外置HD如何?唔該高巴 
有冇巴打買過按摩野 想整番件俾屋企人用

但整體係咪都流暢架?

整體都流暢

唔該可唔可以試吓Youtube Full HD,同埋就咁播MKV/h264呢類高清電影效果點?

仲有就係如果當電腦用,相機SD Card過外置HD如何?唔該高巴 

EDGE睇YOUTUBE都OK,夠順,當然你唔好開咁多程式啦,因為粒U本身都唔算勁
高清電影都OK
過相都係正常速度

但整體係咪都流暢架?

整體都流暢

EDGE睇YOUTUBE都OK,夠順,當然你唔好開咁多程式啦,因為粒U本身都唔算勁
高清電影都OK
過相都係正常速度

咁幾吸引,一直想要部隨身電腦,但係Macbook air個價同性能真係實在覺得唔抵 
尿袋係咪小米最好

華為有個支援QC 嘅,有錢可以諗呢個,好過小米,包括安全性
有無巴絲打買過蒙特梭利嘅教具?
啲木高唔高質 會唔會有木刺?
尿袋係咪小米最好

買小米算啦
華為係個種走偏貴價路線, 係比小米好, 但好得少少個種
而且小米係尿袋呢方面行得最遠..華為個5000電尿袋幾年前我見到係到, 而且仲賣緊..小米已經出左咁多種
其實小米都算名牌啦...佢既模式就係搵個行最出名既產品抄到7-8成左右既品質..之後勁平賣出去..所以普遍品質上真係唔算差..因為D產品都唔係佢地設計

邊間

去amazon買好過啦
買左rockport waterproof真皮 65美金
尿袋係咪小米最好

買小米算啦
而且小米係尿袋呢方面行得最遠..華為個5000電尿袋幾年前我見到係到, 而且仲賣緊..小米已經出左咁多種
其實小米都算名牌啦...佢既模式就係搵個行最出名既產品抄到7-8成左右既品質..之後勁平賣出去..所以普遍品質上真係唔算差..因為D產品都唔係佢地設計

小米尿袋真係唔錯,特別係高配版,行QC
想問下有冇邊D無線MOUSE同埋無線數字KEYBOARD可以推介一下

但整體係咪都流暢架?

整體都流暢

高清電影都OK
過相都係正常速度

咁幾吸引,一直想要部隨身電腦,但係Macbook air個價同性能真係實在覺得唔抵 

個mon 清楚?
以前見個mon唔係全貼合

但整體係咪都流暢架?

整體都流暢

高清電影都OK
過相都係正常速度

個mon 清楚?
以前見個mon唔係全貼合

清楚
尿袋係咪小米最好

買小米算啦

安全嗰部分用料已經唔係好少少
不過佢問係唔係最好,咁最好唔會推小米,我會推華為,或者sony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞