召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike

我用緊果間集運唔錯!

邊間
第一次自己淘完啲衫呀文具呀真係返唔到轉頭 以前幾個月洗成千蚊買衫而家兩三百搞掂

之後你會成日淘衫買

其實我麻麻地淘寶買衫 其實唔止淘寶 網購都係
又無得試 質地果d又睇唔到 都係要焗著去實體店買
我都諗緊買電視增高架
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/09/023509_8fb9f6b38e46e32bfab68ed28bcddcd4.jpg

買過呢間開心使用中
佢仲可以訂製 我話唔使咁高 叫佢cut低d
因為我落單後先睇到cm話可以訂製先搵客服搞,佢唔收我5蚊人仔訂製費
如果我買一件野10蚊 我使唔使有1000分先用到集分寶?
定係可以500集分寶+5蚊用信用卡咁比?
99 變相係加價囉,屌佢老味
有啲貨加左入購物車, 貴左
99 變相係加價囉,屌佢老味
有啲貨加左入購物車, 貴左

本身有好多卷而家變左唔用得
佢個價又唔係減得多
無乜野好買
如果我買一件野10蚊 我使唔使有1000分先用到集分寶?
定係可以500集分寶+5蚊用信用卡咁比?

後者
除左三隻松鼠,螺螄粉同懶人火鍋 仲有冇野食推介

呢個迷你雪櫃幾靚仔

呢個迷你雪櫃幾靚仔

有個問題想問好耐,
而家淘寶APP SHARE LINK 全部LINK都開唔到,
跟住IPAD 個淘寶又無得打横睇,
搞乜9 呀淘寶, 越黎越廢
DL tube master 啦,
IOS 都有APP 聽到,

ANDROID 就真係乜7唔得
DL tube master 啦,
IOS 都有APP 聽到,

ANDROID 就真係乜7唔得

覆錯
之前買咗幾條皮帶
十零蚊 幾抵

玩sm?

我用緊果間集運唔錯!

禁講集運 btw 邊間1.22
垃圾活動
全部都無平
要幾百蚊既野先平十蚊八蚊
好懷念早幾個月200蚊平60蚊既活動
垃圾活動
全部都無平
要幾百蚊既野先平十蚊八蚊
好懷念早幾個月200蚊平60蚊既活動

重廢過 618 , 買咗平波鞋, 係家班友留番雙11先減 ,
我想問啲貨唔岩我退番比個賣家 佢五號己經收左貨但唔肯退錢可以點做?
買左d衫褲鞋 用左公廁399-50券
99有無咩男裝有特價呀?
我想問有冇d平平地1000以下平板電腦推介 for 睇下片同打下機
99有無咩男裝有特價呀?

布衣傳說3免1我有d性趣 睇緊
我想問有冇d平平地1000以下平板電腦推介 for 睇下片同打下機

前幾頁高橋巴先包完膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞