召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike

27kg野

等包膠

27kg野

等包膠

大半係d大路野
百草味野食 好歡螺 硅藻土墊 綠聯線
仲有d實驗室器皿用黎煮咖啡
最期待係個韓燒爐同d香料 過兩日試
米動手錶 已放棄.
佢個GPS 連去 小米運動 個地圖 移位移到唔知邊到.
又唔比外連去 google map .
唔連手錶, 淨用佢個APP 定位都唔掂.
攪唔掂.
小米運動以為好野, 點唔好差. 買唯樂可能重好.
痴L線 買d實驗器皿 送左成樽酒精冇同我講 好彩冇事運到落黎
米動手錶 已放棄.
攪唔掂.

小米hk賣緊個隻AMAZFIT有無問題?
買番隻跑步聽歌, 帶出街都好
米動手錶 已放棄.
攪唔掂.

華米 5天電量果隻幾靚, 錶盤又多. 內置MP3. 又係反射式MON.
可能連 andorid 機, 會好好多.
可能我係個別事件. IOS 個小米運動APP. 入面用內置 apple map 定位有問題
試過直接開 apple map 定位又無問題.
45天電量真係耐用, 反射式屏幕越猛陽光, 屏幕越清晰.
好多錶要 1~3 日就要叉電,
收到繁體字, 來電有名, whatspp , wechat , SMS ,都無問題.
依家諗緊點攪番好個GPS 定位問題.
有無人有港幣轉帳入支付寶既公司推薦
有冇人買過呢類型既耳機
米動手錶 已放棄.
攪唔掂.

華米 5天電量果隻幾靚, 錶盤又多. 內置MP3. 又係反射式MON.
可能我係個別事件. IOS 個小米運動APP. 入面用內置 apple map 定位有問題
收到繁體字, 來電有名, whatspp , wechat , SMS ,都無問題.

即係有問題? 驚
lm

d香料睇落幾正

d香料睇落幾正

胡椒粉都淘
好平?
邊間可以運到咁多食物

d香料睇落幾正

胡椒粉都淘
好平?
邊間可以運到咁多食物

佢係一pack8種粉
Funlala
【我剁手都要买的宝贝(Bremer电动滑板车成人两轮代步可折叠迷你锂电池自行车便携代驾车),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥Raf70W3Asq2¥后打开👉手机淘宝👈

淘咗架滑板車返香港偷雞玩 快到仆街 不過衰就衰在避震差 震到我腳痹

我都有睇哩啲好耐
想買電動滑板 冇揸手個隻

有無link
有冇人淘過運動衫褲?
米動手錶 已放棄.
攪唔掂.

我ANDROID用高德地圖又無事 個GPS好準 巴打試試佢
唯一少少令我唔太滿意既係個內置MP3 唔識記錄上次播到邊首歌 次次都由頭播起 定我唔識搞 有冇巴可以教教我 如果有埋隨機播放就完美
用電方面就聽歌加跑步監察半小時用25%-30%電 其他無投訴

d香料睇落幾正

邊間買,之前我都買過,感覺唔夠好
有冇人淘過運動衫褲?

我買迪卡儂,香港都開左唔洗淘
http://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1891372

我懷疑品勝iphone 線平嘅原因係根本冇攞過授權
買左架200$既單車
買張電競椅 幾錢運費有無人買過?

睇幾重喎
某風呢我運過要2XX 15K

睇幾重喎

買張150 運2XX 加D衫果D

都抵 出面買張都過千

睇幾重喎

買張150 運2XX 加D衫果D

都抵 出面買張都過千

係, 你可以試下其他私集ge 應該會再抵啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞