召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
今次淘左浴足劑同印甲油
爛手爛腳
見有d巴打話冇野買,分享下我最近買d野 不過好似廢廢地
有冇人買過呢種茶几+飯枱兩用既枱?
屋企比較細,放到梳化又放唔到枱,想用呢個黎慳位,有冇咩好推介?

本雜誌咩黎?
平到咁?

包一電?
幾錢?

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.1.4c637810w0w4r2&id=537910524756&skuId=3456862269892&areaId=441900&user_id=2751035489&cat_id=2&is_b=1&rn=1a5c447e0c1e1210231399db640cb29a
AMAZFIT華米智能運動記步手錶男 跑步多功能GPS定位wifi蘋果安卓

呢隻錶有無人買咗? 都有五天使用時間. 都OK . 想買呢隻.
但好似又係連小米運動APP. GPS個地圖廢 唔準
開小米運動 地圖定位偏離,
開ios apple map, google map, Endomondo 運動APP
GPS 定位反而準確.
開始無乜嘢想買

我都係

你以為啦 本身買到冇野好買,之後又買左十幾件野

真係會架
而家我間中得一兩件野要用
搵勁耐勁辛苦先夾硬搵多少少野買

本雜誌咩黎?
平到咁?

Pdf版黎 d日本雜誌太貴又冇位放 所以買呢d睇幾好,不過有d係真pdf有d係掃描版黎
【我剁手都要买的宝贝(Bremer电动滑板车成人两轮代步可折叠迷你锂电池自行车便携代驾车),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥Raf70W3Asq2¥后打开👉手机淘宝👈

淘咗架滑板車返香港偷雞玩 快到仆街 不過衰就衰在避震差 震到我腳痹

我都有睇哩啲好耐
想買電動滑板 冇揸手個隻

【我剁手都要买的宝贝(SKY电动小鱼板 电动遥控滑板车电动智能四轮滑板车无线遥控滑板车),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥uPix0W5JWdw¥后打开👉手机淘宝👈
呢隻 ?冇扶手我怕易仆街 始終有扶手有返啲安全感
原來係pdf, 長知識
我係淘寶都係買野食多

皂有冇包膠
我係淘寶都係買野食多

皂有冇包膠

我今日先買

等你包膠

同埋你d代餐係減肥用?一次過買咁多?
有冇人買過呢種茶几+飯枱兩用既枱?
屋企比較細,放到梳化又放唔到枱,想用呢個黎慳位,有冇咩好推介?

屋企用緊 買之前計下尺寸 夠放先好
我果張幾大下
今次淘左浴足劑同印甲油
爛手爛腳

點會呢
我連duofilm都係淘寶買

個防窺如何?
想買張係公司用

同埋佢運送個陣包得好唔好

勇者mode
原價149,卷後129,一淘返69.6,即係60蚊人仔。到左包膠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞