召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
想問下有冇邊D無線MOUSE同埋無線數字KEYBOARD可以推介一下
想問下有冇邊D無線MOUSE同埋無線數字KEYBOARD可以推介一下

2.4g定藍牙

穩陣咪Logitech

要平既一淘個限時閃購有時會有d 好平既野執

2.4g定藍牙

藍芽會好D

我本身已經有Pro手制
不過為咗Splatoon 2自動畫圖就買咗呢個
之前喺黃金問過價賣緊98至170蚊不等
其實當時原本唔想淘, 因為得一件野想買但係差價太大

電子野搵左好多間都唔肯連黎香港 點樣訂先得?

我本身已經有Pro手制

私集都唔得?

我本身已經有Pro手制

集運post有講
見到d 卷有9.9洗白鞋仔清潔液+增白劑買黎試下
效果唔錯

Link?
買左好多健康産品

代餐絕對唔係健康產品

我減完冇反彈

你試下用雞柳或其他瘦肉同菜,一樣唔反彈,熱量仲低過代餐,而且健康有營養過代餐好多,代餐你唔知佢仲加左乜化學品入去
當你有少少生物學概念就會明白代餐好搵笨

飽肚先算啦,仲要開埋爐搞一大餐,呢啲一沖即飲又夠維他命

肉同菜肯定飽肚,營養一定高過你代餐,你懶還懶,唔好搞錯概念,千祈唔好同人講代餐係健康食品,館長之前youtube先屌完呢啲野

你自己睇左營養標簽先啦,代餐用最少時間最低價錢做到高蛋白維他命同飽肚

減肥Keep fit咁易就冇肥人啦
次次飲呢類都減得好快‘呢隻仲要平過Herbalife

減肥好易,用我個方法我保證減得快過用代餐仲要有營養過代餐
唔好太相信嗰啲營養標籤,呢啲加工食品營養標籤最可靠嘅只有熱量嗰部分
一般靠節食嘅人只要食夠蛋白質係唔可能會反彈,唔了解原理嘅人就會反彈

"我個方法" = 用雞柳或其他瘦肉同菜 ? 還有沒有什麼要留意 ?
買左好多健康産品

代餐絕對唔係健康產品

我減完冇反彈

你試下用雞柳或其他瘦肉同菜,一樣唔反彈,熱量仲低過代餐,而且健康有營養過代餐好多,代餐你唔知佢仲加左乜化學品入去

肉同菜肯定飽肚,營養一定高過你代餐,你懶還懶,唔好搞錯概念,千祈唔好同人講代餐係健康食品,館長之前youtube先屌完呢啲野

你自己睇左營養標簽先啦,代餐用最少時間最低價錢做到高蛋白維他命同飽肚

我吃 Herbalife 不夠飽, 這個比 Herbalife 飽嗎 ?
效果唔錯

Link?

【我剁手都要买的宝贝(小白鞋神器刷擦清洁剂白鞋清洗神器鞋粉去黄边增白911),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥9MVE0e4i8Pe¥后打开👉手机淘宝👈
我之前買依間 拎卷就9.9
買左好多健康産品

代餐絕對唔係健康產品

我減完冇反彈

唔好太相信嗰啲營養標籤,呢啲加工食品營養標籤最可靠嘅只有熱量嗰部分
一般靠節食嘅人只要食夠蛋白質係唔可能會反彈,唔了解原理嘅人就會反彈

"我個方法" = 用雞柳或其他瘦肉同菜 ? 還有沒有什麼要留意 ?

你平時一日三餐點食,有冇食零食宵夜之類,熱量吸收幾多,作息同運動等等嘅生活習慣係點?
簡單啲講就係高蛋白質高纖維低脂低碳水化合物,只要將其中一餐高熱量嘅一餐改到咁食已經夠令你好快減磅,蛋白質保護左你啲肌肉令人唔會有反彈個問題,而且纖維素同蛋白質都可以令人飽肚

你平時一日三餐點食,有冇食零食宵夜之類,熱量吸收幾多,作息同運動等等嘅生活習慣係點?
簡單啲講就係高蛋白質高纖維低脂低碳水化合物,只要將其中一餐高熱量嘅一餐改到咁食已經夠令你好快減磅,蛋白質保護左你啲肌肉令人唔會有反彈個問題,而且纖維素同蛋白質都可以令人飽肚

我願意做你嘅實驗對象

我本身已經有Pro手制

集運post有講

Thanks 我試下 我用開果間集運唔得
想問下有冇掃地機械人介紹下

冇人買?定已經壞撚左

冇人買?定已經壞撚左

youtube見到某youtuber包過膠,可以去搵下
99呢個活動係真減定垃圾活動黎
擺左入車d野都無平
擺左入車d野都無平

乜唔係9號先開始平咩
擺左入車d野都無平

乜唔係9號先開始平咩

聽晚12點開始
有冇咩容量大嘅背囊/斜孭袋推薦?而家個個太細and就爛

冇人買?定已經壞撚左

youtube見到某youtuber包過膠,可以去搵下

我覺得香港地太多雜物
應該好多位都掃唔到
有冇人淘過養魚嘢?
效果唔錯

Link?

【我剁手都要买的宝贝(小白鞋神器刷擦清洁剂白鞋清洗神器鞋粉去黄边增白911),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥9MVE0e4i8Pe¥后打开👉手机淘宝👈
我之前買依間 拎卷就9.9

變番19.9啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞