召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
想問下有冇掃地機械人介紹下

冇人買?定已經壞撚左

youtube見到某youtuber包過膠,可以去搵下

我覺得香港地太多雜物
應該好多位都掃唔到

https://detail.tmall.com/item.htm?id=528301956037&spm=a1z09.2.0.0.1f30a53fXndrfi&_u=f2qa317n9b93
600幾蚊,美的,有錢買黎玩下

唔該巴打

有分幾種, 有水箱, 無水箱, 用來拖地
大吸力同噪音大小.
掃地轉動刷

如果唔捨得買多功能, 慳錢唔要水箱, 唔要刷, 細吸力
但一定要買搖控, 無搖控包你後悔. 呢D錢唔慳得.

唔該你呀巴打 btw掃地轉動刷是咪即係有3執毛喺部機左右兩邊嗰個野
想問下有冇掃地機械人介紹下

冇人買?定已經壞撚左

我覺得香港地太多雜物
應該好多位都掃唔到

https://detail.tmall.com/item.htm?id=528301956037&spm=a1z09.2.0.0.1f30a53fXndrfi&_u=f2qa317n9b93

唔該巴打

大吸力同噪音大小.
掃地轉動刷

唔該你呀巴打 btw掃地轉動刷是咪即係有3執毛喺部機左右兩邊嗰個野

機底多個刷.
但噪音大少少.

水箱...
9/9 有野平喎......
有冇咩平板係99抵買
純粹係床上睇漫畫動畫
都預1年就收皮所以想300蚊搞掂
有冇咩平板係99抵買
純粹係床上睇漫畫動畫

99無咩特價
有冇咩平板係99抵買
純粹係床上睇漫畫動畫

99無咩特價

99其實有咩抵買
見u記淨色tee 99做緊$35一件
唔知hk賣幾錢
唔知hk賣幾錢

link?

99都係天貓品牌野有平
唔知hk賣幾錢

link?

【初上市价格39元】,复制这条信息¥kFHB0e8GjQd¥后打开👉手机淘宝👈

99都係天貓品牌野有平

大路野 波鞋 , U記. GU. 一線大牌子,
唔知hk賣幾錢

link?

【初上市价格39元】,复制这条信息¥kFHB0e8GjQd¥后打开👉手机淘宝👈

純色t之前買左唔少仲未著,不過見好多平腳內褲賣$40條,唔知淘返黎定係香港呢邊買抵d

仲要我而家係big6 運費都唔洗

買左呢個!
飛利浦 耳筒 做特價.
第一次自己淘完啲衫呀文具呀真係返唔到轉頭 以前幾個月洗成千蚊買衫而家兩三百搞掂

我用緊果間集運唔錯!
樓上係咪唔識字?
有冇人趁99買左秋冬衫
求好店推介
唔知hk賣幾錢

link?

純色t之前買左唔少仲未著,不過見好多平腳內褲賣$40條,唔知淘返黎定係香港呢邊買抵d

仲要我而家係big6 運費都唔洗

希望佢99會有免運,就咁睇好似買唔到200蚊野

岩岩試下買$105蚊 免運
想淘茶几同電視櫃,有無邊間推介
我都諗緊買電視增高架

我覺得香港地太多雜物
應該好多位都掃唔到

唔該巴打

大吸力同噪音大小.
掃地轉動刷

https://img.alicdn.com/imgextra/i3/2737880774/TB2NcnZa3MPMeJjy1XdXXasrXXa_!!2737880774.jpg
機底多個刷.
但噪音大少少.

https://img.alicdn.com/imgextra/i1/2737880774/TB2owHMa5ERMeJjy0FcXXc7opXa_!!2737880774.jpg
水箱...

原來有隻咁嘅款嘅刷 真係要做d功課先知自己要買邊隻先啱
第一次自己淘完啲衫呀文具呀真係返唔到轉頭 以前幾個月洗成千蚊買衫而家兩三百搞掂

link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞