召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
我想問有無人淘過麻雀
依家用個副好跣手,想換左佢
或者有無人有方法可以解決呢個問題

有啊都幾抵,質量唔係好好但又唔差,起碼每隻都清楚,手感都唔錯

有無lin睇下

香港買好貴 但質素有保證

係得呢度問就好明顯我係窮撚啦
有冇巴打用過呢種迷你超聲波洗衣神器?
打算買個要黎洗下眼鏡 旅行就洗下底衫褲同T咁
唔知夠唔夠做?
唔知夠唔夠做?

應該唔洗咁貴呀?
BTW 有興趣,

拎黎洗臭襪
點解天貓超市啲野有時肯賣香港有時唔肯
唔知夠唔夠做?

應該唔洗咁貴呀?
BTW 有興趣,

拎黎洗臭襪

有隻叫正版既叫washwow既仲貴,成5舊水,呢隻唔知有冇卷可以平d呢
https://youtu.be/UXS6MCYRcnA
ching有冇吸塵機推介

海尔吸尘器家用 小型手持式吸尘器 静音除螨强力地毯式推杆大功率【包邮】
【在售价】129.00元
【券后价】109.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rT4VLH
-----------------
复制这条信息,¥tCv803MWTxw¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

小狗最平可以幾$?
ching有冇吸塵機推介

海尔吸尘器家用 小型手持式吸尘器 静音除螨强力地毯式推杆大功率【包邮】
【在售价】129.00元
【券后价】109.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rT4VLH
-----------------
复制这条信息,¥tCv803MWTxw¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

小狗最平可以幾$?

最平見過149

有冇巴打買過呢隻日本甚平黎著

巴打你響壽司鋪返工?

有冇巴打買過呢隻日本甚平黎著

巴打你響壽司鋪返工?

見到上面講隻, 唯樂 HEY 3S.用兩人話賣咗佢..我都講吓淘咗米動手錶.....報告
用咗米動手錶一星期, 450港紙算幾好用. 震動顯示來電, APP 訊息. ,
唔做運動出街開GPS 健行 , 計吓心率. 計步, 用APP 睇番圖表.
有2樣野好滿意, 贏 apple watch .
反射式屏幕好正, 越猛太陽越清晰, 45天電量, 用到十幾廿日已經滿意.
無買 apple watch 因為每日一充, 接受唔到. 又唔環保...晒電
米動用IOS 連隻錶GPS 地圖唔準.定位偏離好多..
用AN 機先好買, 因為用高德地圖.本身香港地區已修正.
同HEY 3S 比 APP , 我要爆粗.
屌比老味, 米動 無獨立APP 去換錶盤. 寫APP果班友, 可能得2,3個人工作.
華米佢隻圓形錶之前都有獨立APP 換錶盤,
睇佢官網討論話換錶盤APP之後會出. 即係APP 都未寫好就出錶, 最基本換表盤APP都無.
唔好以為聽到小米, 華米係大公司, APP 支援好勁, 其實重廢過唯樂.
小米運動 APP 睇番2016年 IOS 海外版GPS 定位已經有偏離問題.
已經攪咗咁耐都無分國際版, 大陸版去修正GPS 偏離問題.
重有係無 12小時制. 唯樂都好似無呢個功能,
連 9.9包郵錶都有, 最基本12小時制功能.......
可能智能錶 12小時制係好難整出來...怪錯佢
等陣睇吓邊隻智能錶係有呢個功能.
見到上面講隻, 唯樂 HEY 3S.用兩日話賣咗佢..
我淨係淘左小米個隻手帶玩下,幾輕,幾方便
上面賣錶巴打 打算賣幾錢?
想問下有無人淘寶既野係寄唔到黎香港?
琴日想買mon貼個啲 但佢寫住話唔支持寄黎香港
我之後試過其他舖頭 買下電話殻咁
全部都話寄唔到黎香港 係連錢都唔俾我俾
有無人都係咁
有無人都係咁

集運咪得
有無人都係咁

集運咪得

有啲野即使係用集運買
但對方一見到係集運都會唔出貨或直接同你講缺貨叫你退款
有無人都係咁

集運咪得

有啲野即使係用集運買
但對方一見到係集運都會唔出貨或直接同你講缺貨叫你退款

之前買電話殻試過咁 你試下問個買家 我嗰個私下幫我轉左setting
https://detail.tmall.com/item.htm?id=521662983490&_u=t2dmg8j26111
PINOLE日本銀離子除臭劑鞋子 ¥ 29.90

有無人用過,好似幾好.
上面賣錶巴打 打算賣幾錢?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞