召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
https://detail.tmall.com/item.htm?id=521662983490&_u=t2dmg8j26111
PINOLE日本銀離子除臭劑鞋子 ¥ 29.90

有無人用過,好似幾好.

AG+ 有保證
我淨係淘左小米個隻手帶玩下,幾輕,幾方便

小米手帶香港咪有,做乜淘
有時好憎自己三分鐘熱度,好似唯樂hey3s 隻錶
未買之前就好想買返去玩,點知到手之後,又冇乜點用,好浪費
我淨係淘左小米個隻手帶玩下,幾輕,幾方便

小米手帶香港咪有,做乜淘

淘氣平啲嘛
有冇人淘過波鞋防水噴霧
見到上面講隻, 唯樂 HEY 3S.用兩人話賣咗佢..我都講吓淘咗米動手錶.....報告
用咗米動手錶一星期, 450港紙算幾好用. 震動顯示來電, APP 訊息. ,
唔做運動出街開GPS 健行 , 計吓心率. 計步, 用APP 睇番圖表.
有2樣野好滿意, 贏 apple watch .
反射式屏幕好正, 越猛太陽越清晰, 45天電量, 用到十幾廿日已經滿意.
無買 apple watch 因為每日一充, 接受唔到. 又唔環保...晒電
米動用IOS 連隻錶GPS 地圖唔準.定位偏離好多..
用AN 機先好買, 因為用高德地圖.本身香港地區已修正.
同HEY 3S 比 APP , 我要爆粗.
屌比老味, 米動 無獨立APP 去換錶盤. 寫APP果班友, 可能得2,3個人工作.
華米佢隻圓形錶之前都有獨立APP 換錶盤,
睇佢官網討論話換錶盤APP之後會出. 即係APP 都未寫好就出錶, 最基本換表盤APP都無.
唔好以為聽到小米, 華米係大公司, APP 支援好勁, 其實重廢過唯樂.
小米運動 APP 睇番2016年 IOS 海外版GPS 定位已經有偏離問題.
已經攪咗咁耐都無分國際版, 大陸版去修正GPS 偏離問題.
重有係無 12小時制. 唯樂都好似無呢個功能,
連 9.9包郵錶都有, 最基本12小時制功能.......
可能智能錶 12小時制係好難整出來...怪錯佢
等陣睇吓邊隻智能錶係有呢個功能.

點解我覺得hey3s唔差 唔通我低要求
見到上面講隻, 唯樂 HEY 3S.用兩人話賣咗佢..我都講吓淘咗米動手錶.....報告
用咗米動手錶一星期, 450港紙算幾好用. 震動顯示來電, APP 訊息. ,
唔做運動出街開GPS 健行 , 計吓心率. 計步, 用APP 睇番圖表.
有2樣野好滿意, 贏 apple watch .
反射式屏幕好正, 越猛太陽越清晰, 45天電量, 用到十幾廿日已經滿意.
無買 apple watch 因為每日一充, 接受唔到. 又唔環保...晒電
米動用IOS 連隻錶GPS 地圖唔準.定位偏離好多..
用AN 機先好買, 因為用高德地圖.本身香港地區已修正.
同HEY 3S 比 APP , 我要爆粗.
屌比老味, 米動 無獨立APP 去換錶盤. 寫APP果班友, 可能得2,3個人工作.
華米佢隻圓形錶之前都有獨立APP 換錶盤,
睇佢官網討論話換錶盤APP之後會出. 即係APP 都未寫好就出錶, 最基本換表盤APP都無.
唔好以為聽到小米, 華米係大公司, APP 支援好勁, 其實重廢過唯樂.
小米運動 APP 睇番2016年 IOS 海外版GPS 定位已經有偏離問題.
已經攪咗咁耐都無分國際版, 大陸版去修正GPS 偏離問題.
重有係無 12小時制. 唯樂都好似無呢個功能,
連 9.9包郵錶都有, 最基本12小時制功能.......
可能智能錶 12小時制係好難整出來...怪錯佢
等陣睇吓邊隻智能錶係有呢個功能.

點解我覺得hey3s唔差 唔通我低要求

其實真心唔差

但我新屎坑左兩日,就帶返舊果隻普通錶
有時好憎自己三分鐘熱度,好似唯樂hey3s 隻錶
未買之前就好想買返去玩,點知到手之後,又冇乜點用,好浪費

買個過程 好多新野人有我有.
有冇巴打試過淘iphone mon塊玻璃
我個顯示器冇事但面個塊玻璃變左蜘蛛網
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z1r.7974869.0.0.36434a1oWCLzR&id=554975641969
華米米動青春版手錶錶帶

買咗米動手錶, 米蘭尼斯 黑帶 37.91人仔包郵.
前日下單, 依家加咗價, 可以搵第二間買.

隻米動手錶用咗 一排, 覺得係時候提升錶帶
原膠帶透唔到氣, 一除錶就濕晒.
配合之前買果部 超聲波洗眼鏡機. 用來洗米蘭尼斯錶帶. 正.....
有冇人淘過波鞋防水噴霧

上網睇人介紹過tarrago nano protector

一係就防污金剛

諗緊買邊隻好
有冇巴打係淘寶買過靴?(Red Wing/Timberland個D)
邊間好
有冇人淘過波鞋防水噴霧

一係就防污金剛

諗緊買邊隻好

我怕白鞋噴左易變黃
有冇人淘過波鞋防水噴霧

一係就防污金剛

諗緊買邊隻好

我怕白鞋噴左易變黃

唔噴都會變色架啦
買深色鞋好過
人仔真係貴咗好多
頭先用支付寶HK俾錢都要1.1975
上星期都係仲係1.8x
有冇人淘過波鞋防水噴霧

一係就防污金剛

諗緊買邊隻好

我怕白鞋噴左易變黃

唔噴都會變色架啦
買深色鞋好過

白色易襯嘛
有冇巴打係淘寶買過靴?(Red Wing/Timberland個D)
邊間好

為雙 11 做準備
邊間好

為雙 11 做準備

冇錯,根據上年經驗,雙十一前買曬佢,避開雙十一
想買個紫米尿袋,請問呢款o唔ok?
【我剁手都要买的宝贝(ZMI紫米20000毫安QC3.0双向快充移动电源10号笔记本充电宝Switch),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥S9sY03GjP2a¥后打开👉手机淘宝👈
主要想用黎充switch,呢款夠唔夠做?定係有其他更好選擇?
另外想買type c線,係咪買翻綠聯最好最穩陣?
ching有冇吸塵機推介

海尔吸尘器家用 小型手持式吸尘器 静音除螨强力地毯式推杆大功率【包邮】
【在售价】129.00元
【券后价】109.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.rT4VLH
-----------------
复制这条信息,¥tCv803MWTxw¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

小狗最平可以幾$?

最平見過149

幾時會有
人仔真係貴咗好多
頭先用支付寶HK俾錢都要1.1975
上星期都係仲係1.8x

11975 咪偷笑 匯豐121xx
【我剁手都要买的宝贝(ZMI紫米20000毫安QC3.0双向快充移动电源10号笔记本充电宝Switch),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥S9sY03GjP2a¥后打开👉手机淘宝👈
主要想用黎充switch,呢款夠唔夠做?定係有其他更好選擇?

夠,因為我試過用依個尿袋直接做output,行tv mode係得! usb c 可以買紫米個條都得
有冇人淘過波鞋防水噴霧

一係就防污金剛

諗緊買邊隻好

我怕白鞋噴左易變黃

唔噴都會變色架啦
買深色鞋好過

白色易襯嘛

我都想試下

夠,因為我試過用依個尿袋直接做output,行tv mode係得! usb c 可以買紫米個條都得

唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞