召喚熱愛淘寶的親[28]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 25 Dislike
買咗n個帖前有人推介嘅keyboard+mouse手枕喇,
好滿意!
唔識用電話upload機入面啲相
所以無圖,但係都謝謝前面嘅ching

有真皮假皮揀,可以印字個隻?

係呀,揀咗粉紅假皮皇冠印,
假皮質感都好好

呢間正,平得黎又真係靚
買咗n個帖前有人推介嘅keyboard+mouse手枕喇,
好滿意!
唔識用電話upload機入面啲相
所以無圖,但係都謝謝前面嘅ching

有真皮假皮揀,可以印字個隻?

我要要wo
有無lin

feete.taobao.com

其實黎黎去去都係果啲, 無咩太期望的,
你見係香港買到既大陸貨都好廢,
即係傢俬鋪, 實惠果啲,
坐唔得耐

之前係hktv 買左張599, 好廢
1000蚊樓下既電腦椅一定唔好坐, 揀既只係款
除左實惠張肺葉椅係叫好坐, 但應該唔襟,
電腦椅真係同價錢成正比的
以我買左咁多張廢椅既經驗, 真係無張好坐

大把人用,我都用緊
根本冇事

但始終有新聞有人被炸到屎忽穿左死埋
我pass
有冇辣油推介
有冇辣油推介

辣醬就有
有冇辣油推介

辣醬就有

都得
有冇辣油推介

辣醬就有

都得

【我剁手都要买的宝贝(农家手工自制蒜蓉辣椒酱玻璃瓶下饭开胃蘸料酱菜咸菜),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥fHxY03eY3fX¥后打开👉手机淘宝👈
有冇邊隻無線hdmi係ok?
求平平地

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【便携式 HDMI无线高清影音传输器收发器 WHDI影音收发器 60米】¥oRnvG66Zu8¥http://e22a.com/h.JDGV5o?cv=oRnvG66Zu8&sm=35d5aa
想問有冇人淘寶過steam game?
會唔會過無耐封account
有無巴打試過買台服lol 點數
想試下買
有冇辣油推介

辣醬就有

都得

【我剁手都要买的宝贝(农家手工自制蒜蓉辣椒酱玻璃瓶下饭开胃蘸料酱菜咸菜),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥fHxY03eY3fX¥后打开👉手机淘宝👈

thx
不過最近真係無乜野好淘

唔等洗嘅嘢啱唔啱 成日淘垃圾玩

而家STEAM GAME都係國區,你買到都用唔到,要轉區
所以呢,自己上一轉大陸買一次
之後你返到香港都用到國區價買GAME
人仔貴左咁多

但唔係幾建議, bam ac 好煩

隨時bam埋ip
自己睇路啦

但唔係幾建議, bam ac 好煩

你要做既係係大陸
轉區 搵大陸親戚/FD幫手買(通常都要)
之後你就可以係國區買game
最好就買個時 叫你D親戚/FD 係大陸買 之後裝左RUN一次
唔好VPN過去
多數咩事都冇
STEAM 係唔比VPN去買GAME 但係RUN GAME 相對寬鬆
想試下買

買到
人仔貴左咁多

一路上緊去
點解要淘寶買steam game....
steam直接買唔得? 淘寶始終有風險 直接買啦....
想試下買

買到

有無邊間抵玩

買吓開個新ACC. 去買. 等你評測
人仔貴左咁多

一路上緊去

1.3>1.9 好彩戒左
人仔貴左咁多

一路上緊去

對 85依家......
點解要淘寶買steam game....
steam直接買唔得? 淘寶始終有風險 直接買啦....

國區有D GAME平好多
你普通玩GAME既係香港買,一隻半隻冇乜所謂
但對於玩STEAM既,係越平越好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞