有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
連登仔個個都話自己養十幾年貓都唔駛裝窗網
咁樓主應該寫收取絕育費用
同埋明碼標價 等人判斷價錢是否合理
而唔係寫收奶粉罐罐錢 灰色地帶咁深
俾人覺得牟利都係自己攞嚟
收返奶粉罐頭錢咋,依家搵支槍指撚住你個頭呀
其實唔岩咪唔好養,都唔知屌乜,又話驚有賊又盛
買BB罐頭買咗三pack 嗰度大約$700,奶粉錢大約三百幾,BB幼貓乾糧,因為自己屋企有所以唔計
又有幾撚灰色啊,成班傻9自己心地唔好,樓主話收$10都覺得佢謀財害命啦
有無得量化?而家仲食緊嘅糧要唔要計?
無即係一口價 想要幾多咪講囉
咁樓豬打晒條件…唔理佢真義工定真係賣貓 都係明買明賣 唔明有咩好做網絡鍵盤戰士….

真係愛貓就買罐糧 落街餵貓好過啦
我諗住係同領養者傾過,然後比佢哋上嚟我嗰度睇咗貓b先,覺得真係好想領養我先去家訪
遲啲去搵貓義工幫手算了
你講撚到自己唔係連登仔咁
你咪又係一個貓撚連登仔

你自己咪做緊貓義工做緊既野囉
扮乜撚野揾人幫手
捉到樓主分身
你咁撚醒嘅
過主啦乞衣
收返奶粉同貓罐罐錢

師兄 你話幾多就幾多wo 識玩
又唔好咁講
佢字面係肉酸啲
講頂手費咪算
拎左之後唔比家訪會點
報警嗎
呢D垃圾貓搵到主人養佢餓唔死,無病無痛已經係幸褔喇,又唔知自己身勢同名種貓比
收幾錢關你撚事咩
有心領養多多錢都唔怕比
屌你老母
生更多浪浪先可以救更多🙏🏻
有錢我直接買唔好,賣左個仔比人仲要比你上去探有撚有趣
呢度d人把口咁難聽
我喺舊燈已經見過樓主d post
佢屋企好大,養好多隻貓,佢同佢屋企人都好有心,成日執d流浪貓返黎,包括貓b,暫托一排靚仔返d就會放出去比人領養。
唔明收返奶粉錢有咩問題 知唔知貓B奶粉幾貴?
貓B唔係個個識照顧,養到情況穩定先放出黎比人又有咩問題?
就係因為咁多人把口咁臭,令到有心嘅人愈黎愈心淡,做乜都唔滿意,做乜都比人話
支持樓主,唔使理d口臭撚,有冇心一眼就知
多謝你同你屋企人成日幫d流浪動物🙏🏻
樓主

我係岩岩搬出黎住 , 自住男人(女朋友以後會每星期同居幾日),我有興趣領養但要等2/8 我正式入伙先領養到貓貓,但我以前冇任何養過任何小動物, 請問我應該要做D乜先領養到 ?
多謝巴打真心有啲感動其實上咗高登連登咁耐,就算上面班傻仔係咁屌,其實我都係一笑置之,冇乜情緒波動,但係睇到巴打你依個留言,真係覺得感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞