有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
真心懶得同佢哋講咁多 嘈贏咗佢哋,佢哋最多就係唔回應,最緊要就係屌咗先一開始就話執咗隻貓唔自己養搵人接盤,然後有證據我講明係幫手照顧,之後會幫佢哋搵家庭,跟住又屌做咩咁快留言,爭住嚟拎,擔心拖落去冇水冇糧嘅情況下貓BB會死咁都唔得總之我要知道喺某個時間,喺最後留TG嗰個連登仔後面,我先打句我可以幫手然後講我賺錢,上面我已經列咗奶粉同埋罐頭錢,其實有養開貓嘅人都知道我上面講嗰個價絕對少咗好多,自己睇吓出邊皇家幼貓罐頭幾多錢?我志在領養嗰個人同我分擔一半。眼藥水都滴咗兩支,貓BB乾糧我都冇計,咁都話賺錢,講撚到會發達咁撚樣何況依筆錢係領養者同我去分擔,關嗰班連自己都養唔掂嘅連登仔咩事仲有家訪,唔接受咪唔好領養囉,我同個領養者三唔識七,我就咁俾隻貓佢?要無條件信任?
算啦,好多連登仔連絕育都屌,點講都冇用
係連登預左比人罵
巴打應該係真心既
明白你好想幫助毛孩
若果有人領養但唔願意比番奶粉錢你,你會點?
你既出發點係好好,但都要考慮會唔會加重自己負擔
咁撚樣衰 養黎女都食唔到
正正經經拎幾千買隻名種
無追文唔知咩事 不過支持要知清楚咩人先比貓
連登咁撚多反社會廢青變態 實有虐貓撚係入面
買賣post, 商業行為
雖然唔關大唔大生意事
不過你言下之意姐係
好似深水埗特賣城咁
定價平到你覺得佢低過成本就唔算做生意
收時薪企街說人捐錢都係義工
你係咁諗我覺得無嘢好講
生唔生意同賺唔賺錢係兩件事

如果個情況係 樓G手上仲有幾罐奶粉隻貓食剩,領養同時將幾罐奶粉原價轉讓,咁會好好多囉,只係轉賣奶粉生意而唔係賣貓
你自己爬返文睇下啲柒頭點話樓主啦
你講得做生意,正常人都係會諗住賺錢架啦。
所以先一直強調叫你地計條數出黎講下到底樓主賺幾大值得比你地咁屌法(當然一問你地就全部收皮冇人答到我啦,你地自己都知根本冇得賺)
點知而家你先同我講「唔關大唔大生意事」,姐係係你地眼中只要係領養收一蚊都係罪大惡極
垃圾,大家唔撚好要呀,助長班仆街,家訪ok咪算,仲想收錢
你唔好拎樓主同個個姨姨比
佢兩條柒頭互相打飛機
賣貓賊+貓異工sls
狸花還可以,黃狸真係麻麻地
可能大個左會好睇d
又一個癲撚左
隻耳尖到 個樣成隻外星人咁
呢到討論區定係 市集?
其實佢收番錢無問題,但係佢唔明講收幾多錢
只要一講到領養啲人就會完全失去智力,收返罐頭奶粉錢就講到大生意咁
同埋有份屌果班都係完全唔會幫到手永遠只係得把死人口
我到而家都好懷疑佢地到底有冇養過貓
有心領養既就唔會被個價錢嚇走
當你想領養人地出個唔合理既價你又照俾?
明碼標價寫返啲錢點用係隻貓度保障樓主保障領養人又有咩問題
開口埋口屌你老母
你真係戇撚柒鳩
唔明點解收錢冇問題
係樓主自己大愛做暫托
佢唔係應該要自己承擔返個成本咩?
就算有人想領養,隻貓又唔係原本就屬於個領養者
個領養者係冇需要承擔佢領養前嘅費用㗎喎
計你老母閪

咪撚係連撚出領養post啦
斑乞衣連奶粉食物打針錢都話賺
你方佢地捨得日後帶貓打針絕育同買糧
分分鐘買淘寶cheap糧,食人食的舊餸,然後養到生滋
由頭到尾都淨係你依啲人係度嘈
有心領養既係一定唔會介意比
定係對你黎講唔拎哂副身家出黎都唔叫做好事?
一你老母定咩,傻鳩
介意比就唔係有心領養
蝕讓貓b,老闆都算有愛心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞