有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
幾隻咋
飯煲入面有三隻貓B,有無人想領養?
https://lih.kg/3704107
希望幫貓仔搵到好屋企呀 求你
唔好害到佢地
賣貓就賣貓啦
樓主呢啲唔好放上連登問好過
知你係好好想出領養 去fb group問應該會好啲?
希望有好心人領養
執屎嗰個又唔撚係你你理閪人咩,嘈完又唔撚係做實事
不嬲大把寵物台畜牲就係鍾意齋屌唔做事
有咩好嘈呢,你情我願啫!樓主如果脫唔到手都仲係善待貓貓嘅話,完全唔見得有咩問題喎!唔喜家訪就愛協,甚至出去買。唔想俾錢就唔由樓主手度接貓咪得囉!口誅筆伐最後得到d咩?
唔知幾時開始連登就出現一個好奇怪既現象
就係對領養既要求定到好高
收返絕育錢藥費糧錢就係惡貫滿盈賺到盡
但係啲用萬幾兩萬蚊買啲市值幾舊水既大陸「名種」就講到物超所值,係良心企業應該大力支持
屌完之後轉頭就有人開po話自己「咁岩」有名種貓B出世架啦
你嘈撚完啦,咁有咩實質下一步?下次怕麻煩都係求其放去後樓梯算
之前連登有另一個領養Post,
個姨姨唔洗家訪唔收錢都有人走出嚟屌

我就係唔鍾意家訪所以問咗個姨姨拎咗一隻,
去到係個九十幾歲婆婆放養嘅貓生嘅貓B,
姨姨都話會幫婆婆搵愛協幫貓貓絕育

活潑到有啲曳不過好健康
建議唔好上連登討論有關領養同非名種貓
同你拗果班分分鐘唔係養緊寵物 好似之前貓絕育post就知
況且依家連登寵物台就係backyard cat大本營 個個都要名種貓b
呢到係咪都有人屌
連寵物台都係咁好癲

樓主其實當初都係幫手湊貓bb
冇養過貓嘅可能唔知湊貓bb係幾咁辛苦

依家等到幾個月大啲適合出領養
某程度都係為隻貓好

其他人又唔係想領養就係到屌
斷估佢地連貓都冇養過
屌你呢啲擺到明拎啲貓貓黎做生意
唔係真心收養就咪撚扮晒好心啦
巴打,你去天貓出領養仲好啦
呢邊嘅話會問你拎埋錢呀
你直接開post 寫賣貓/轉讓 ,你而家係要頂手費

唔好用領養扮
SCAM. 新手適合養兩個月既幼貓咪係咪搞笑。
心水清
唐貓不了
真 拎左 唔長養 又要拎
過一過你手 又要比錢你
女領養者必須每天家訪
我未計出領養嘅貓屋屋企養緊10幾隻,有一間房係專用嚟收留流浪貓嘅,嗰度起碼都有五隻,乜撚嘢叫兩隻都養唔掂啊柒頭

你收皮啦
知唔知點解?
因為領養post係會影響到班backyard breeder嘅生意,所以佢哋一定會用盡全力追擊所有出領養嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞