有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
其實養過貓都知一日濕糧都幾十蚊
一包亁糧都幾舊水

人地出面賣貓講緊2皮起跳,痴埋一齊黎講擺明冇養過貓或者冇計畫養貓,樓主可以block 撚哂佢地
所以我問左成個po有冇人計到樓主點樣賺大錢係冇一個人答到,因為根本佢地就知道冇得賺
就係要等你地賣唔出要長養,
負返個責任
有實力唔怕養多兩隻
終於認係目的中傷樓主啦?
中傷?
講事實炸wo

佢係賣貓收錢丫?
寫到明都叫中傷?

又話有實力?
有實力唔養埋佢?

點解一定要賣比人?
而且一樣野你收錢就叫賣。
唔駛理你賺定蝕。

唔通平過成本價清貨大平賣就唔叫賣?

邏輯弱就真係邏輯弱
冇話你邏輯錯,睇下你標準合唔合理姐

黃子話都有講,你扔垃圾同扔頭皮都係亂拋垃圾,冇分別架
我覺得樓主搶左原本唔收錢既領養機會之後轉做收錢領養係唔合理。

我覺得你要得就預左照顧隻貓一世。

你覺得呢?
我搶你老母咩?上面個解釋咗我就唔再解釋啦,但係你拎到一萬蚊都蝕嘅證據未啊?柒頭計撚到千六蚊,$800眼藥水錢未啊?又扯東扯西啊?你真係柒撚到甩轆你啲老嘢老花眼鏡都冇錢買呀?咁撚戇鳩,仲學人生仔屌你老母增加社會個負擔,快啲去接你個弱智仔放學啦,咁撚得閒喺連登度鳩噏
又再一次扯東扯西,解釋唔到點樣符合標準,就loop返轉頭話搶貓無限輪迴,死唔認輸,自己講錯嘅嘢一個字都唔會提真係老而不
又1萬蚊?
我呢個係例子,話你個所謂成本點講都得。

我回左好多次,你痴左線唔睇都無計。
你養佢一世我就無野可以講。

人地話你有實力養十幾隻貓,就一於養埋佢。

何樂而不為?
憑空講例子
你話樓主收一億都得啦
有人領養樓主留返啲位咪可以救多啲貓囉,好難理解咩?
知唔知咩叫暫托呀?
幼稚園幫父母暫托小朋友又要養佢地一世呀
有證據先叫事實
你而家係鳩嗡呀
條撚樣無限輪迴,好難想像一個人可以咁賴皮
幾百蚊就嘈幾日,自己皮幾野買隻大陸貓就冇問題
我就係想表達呢樣野
好笑,都話你搵到我比錢,搵到咪?
救貓?好笑既係人地本身都叫人領養,而且真係有人想要。

無啦啦有條友走出黎扮代表,要經一經個代理去做中間人。
上面咪搵左比你囉
你搵到咁影張相比我睇,我同你約交收
唔好再同佢浪費時間了條友自己柒咗嘅嘢提都唔會提,不斷重重複複,上面已經回應咗佢又扮睇唔到,香港有啲細路好撚冇家教嘅就係應該係依啲父母生出嚟
都話你痴q左線,咩野都當睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞