有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
我話我冇計到眼藥水,同埋乾糧錢呀,屌你,帶返副老花啦柒頭
唔怪得你話任你吹
講經咩,你有冇貓出領養呀又?
你講乜撚嘢事實啫?乜撚嘢你嘅經驗見到人哋收一萬蚊,我見到你老婆婆做雞呀柒頭
起碼都有五隻

>5
你做呢行既唔知好多人扮愛貓搵錢?
咁係你無知wo

呢樣野有好多年架啦,你扮唔知都無計
其實係咪想玩吹水大會姐?

我夠話上fb見你好多英短都賣唔出,而家上連登搵人發洩呀?
你自己做賣貓咋,唔好屈到成個連登都同你一樣啦
領養貓狗好多人用領養為名,但其實都收人幾千蚊,呢個事實黎。
你唔信都無計
其實可能你都係其中之一,所以扮唔知啦
你有無見過我係連登搵人領養貓狗?
條撚樣真係傻咗,嗰幾舊水俾佢講到係大生意做佢仔女真係好撚慘
係丫,成堆金影丫

不過not for sale
其實我都真係服咗你
免費攞返黎800蚊一隻放返出去,
兩隻都1600蚊
其實你做咩啫?又話$800眼藥水錢,依家又話兩隻加埋,我上面明明就係講罐頭錢同埋奶粉錢,其實你好撚可憐
嘩咁大生意呀,除返開一日都賺成三十蚊喎

挽下手所謂既仔女都係佢自己幻想出黎
條友無啦啦幫我乘大咗兩倍佢真心有病
我都唔知點解d人咁少錢都要搵,
但佢賣兩隻,但屋企重有十幾隻,
1日1隻30蚊,15隻就450蚊
所以我話嘈贏佢哋其實冇用上面個傻佬就係一個好例子
騙子就騙子啦,你唔撚養當初就唔好要,
要完又要收錢放比人,有愛心就送比人啦。
我隻貓買左萬6蚊,如果我移民養唔到我都唔好意思收人錢,對我隻貓好好地就滿足。
而家仲同你計埋點發達添呀
屌我真係唔敢再刺激佢
驚佢癲起上黎唔知會點
買隻貓都萬六蚊
做水魚食矇左你呀?
係咪見而家有人可以咁平就養到貓條氣好唔順上黎發爛咋呀?
仲有就係佢講啲嘢其實關呢個post咩事?邊個care佢嘅諗法條友真係以為世界圍住佢轉話人哋冇標價錢,我上面就講咗罐頭同奶粉錢,佢又扯去第二度無啦啦就話人哋收一萬蚊,人哋收一萬蚊咁又關我咩事仲要咩證據都冇,總之就係鳩噏,無啦啦又幫我乘大個數,又話咩眼藥水錢$800都唔知佢噏乜總之佢講錯嘢就唔需要付任何責任,扯去第二度就冇事之前嗰個post我都同嗰個樓主講,我可以幫手照顧到佢可以俾人領養就會幫佢哋搵家庭,佢又睇唔到個喎好心呢啲廢人唔好學人生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞