有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
之前喺連登嗰度巴打發現咗三隻大約兩個星期大嘅貓b,我拎咗兩隻,依家大約兩個零月大,覺得新手應該都搞得掂,可以幫佢哋搵家庭,講明先,要家訪同埋個比較嚴格同埋會收取返奶粉同貓罐罐錢
好cute, 可惜村屋養唔到(養就隨時俾而家餵緊個幾隻帶壞) 希望快d入屋
又貪錢
要唔要定時定侯影相報到
過時過節封利是俾你
on9? 拎完唔想養
大地幫你執手尾,仲要收人錢?
仲要查家宅?
你條垃圾養兩邊都搞唔掂,憑咩?
死乞兒 養唔掂就咪撚拎啦
而家仲想攞嚟賺錢
洗唔洗每個月過錢比你?
想甩手仲要人比翻奶粉錢你
當初唔想負責任就咪撚養啦 柒頭
仲要拎到兩隻又唔拎埋淨翻嗰隻
我拎嗰陣已經同個位師兄講,我之後會幫佢哋搵家庭,仲有,另外嗰隻係比另外一個巴打拎走咗
你咪去買囉,都冇人阻你
我未計出領養嘅貓屋屋企養緊10幾隻,有一間房係專用嚟收留流浪貓嘅,嗰度起碼都有五隻,乜撚嘢叫兩隻都養唔掂啊柒頭,我都同嗰位巴打講到明如果冇人拎我就去拎,養大啲就會幫兩隻B搵家庭,唔撚知情況你就收皮啦柒頭
好撚型呀傻閪,養左十幾隻都仲拎,搞唔掂又比人執屎
仲要收錢,窮撚到咁就咪撚養啦傻閪
我收返奶粉錢唔撚得?咁撚樣叫窮?你知唔知咩叫責任啊?柒頭你去愛協領養唔撚使俾錢?我屌你老母啦,大種乞衣
又窮又貪,養唔掂仲要高要求,你都算係養貓人中嘅極品·傻鳩
笑死樓豬惱羞成怒,留名
你就大種乞衣啦,養咁撚多隻貓,又周圍讓比人,想人讚你好撚有愛心定點?有光環?
最撚慘就係,想塞隻貓比人仲要收果一千幾百既飯錢
我勸你就搞掂自己先,唔想養就直接送比人
唔好為左滿足自己果個光環感覺就亂咁領養,真心on99
我逼人領養咩?咩叫塞啊?你真係好撚戇鳩
養唔掂就咪拎
要比人就唔好收錢啦
樓主識唔識規矩?
係連登出領養唔貼返一兩年貓砂貓糧比領養人唔比人屌你就有鬼啦
舊金黃色全麥大麵包看起上來好Q軟
點解你唔收埋貓砂錢?
仲有啲貓食完嘢嘅清潔費?
當初都唔諗住長養咁你拎返嚟做乜?你由其他人領養好過,你依家咁好難唔令人諗幫你執屎喎
一間房十幾隻貓,慘過係街流浪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞