有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
垃圾老豆成日話髖關節痛到著唔到褲
https://lih.kg/2584263
你個垃圾老竇詐完病可以同佢個孫玩到未啊?
原來又係貓異工
又話我點講都得?其實你都知道$800根本買唔到咁多奶粉同罐頭你都知道我條數擺明就係細咗,所以就搏晒老命係咁話咩千幾蚊萬幾蚊有養貓就知道大約個價,所以其實你鳩噏完未?你繼續講吖嘛,你不如話眼藥水錢呀嗰啲吹到一萬蚊啦,你都係靠屈啫,咩一萬蚊會蝕底嗰啲又拎唔到證據,無啦啦幫我條數成大兩倍,又話咩眼藥水錢$800講錯嘢就扯東扯西,你生乜撚嘢仔啫?屌你老母你依啲廢人,下一代都係垃圾嚟㗎啦搞衰香港就係你呢啲仆街
屌你老母你依啲廢人送完個仔去庇護工場,又喺度鳩噏,之前唔係話唔會再出聲咩?有咩同個官講?你含撚啦柒頭
而家只要一講到領養/義工
就會變左做吹水大會
個個鳩嗡唔駛本
重要個個都係零常識咁滯
八舊水養兩個幾月仲講到賺好多
我問你條界係邊,
你就答唔到,
好嬲好嬲搵第2個acount人身攻擊。

笑死
其實呢個膠post黎
我老豆未送過我個仔返學,
等你咁開心以為執到寶真係唔好意思。
咁你答到我啲問題未啫?你有證據未啫?你留返同個官講啦,我唔會再出聲,我屌你老母你想笑撚死人咩?
柒撚咗,就話自己開膠post啊好撚搞笑,好撚心你啲廢老都咁撚老就唔好咁賴皮啦
呢個post咪證據
其實只要有常識就會識分(當然而家我係極之懷疑你有亿)
寵物店賣貓會將人工,鋪租,燈油火蠟打哂落個售價到
而家樓主咁你都當係?
你不如試下揸住八舊水可唔可以係花園街買到貓?
其實你不斷人身攻擊無用架wo。

都係改變唔到搶貓去賣呢個事實
咁你而家鳩嗡完話自己玩膠都得架啦
係匿名論壇講野唔駛負任真係冇講錯你
個1600蚊你又話係假?
定係領養都同樣有無良既人收錢賣病貓?

Lv係手袋因為貴,所以街邊賣幾十蚊就唔係手袋?

用平貴定,點叫平點叫貴?
想問我個膠post要負咩野責任?
你自己柒撚咗,然後收皮,又要想攞返拃沙依家又抵唔住頸沖出嚟柒,不如我教吓你啦,你送完你個仔去庇護工場,然後你咁撚多時間你咪去警局報案囉,你喺度鳩噏冇撚用㗎喎
你係咪果啲揸住A貨扮正貨既人黎?
原來你智力真係有問題我講貓糧罐頭錢七百幾$800,然後你無啦啦就話千六,點解你咁撚弱智仲要生仔嘅?
千6蚊係上面fb條link個case黎
弱智
其實你咁撚大個人唔好咁啦
收皮啦柒頭
建議樓主,唔好理啲痴線佬
你越理佢越開心
以為你講緊自己
之前係樓主呢度領養過兩隻貓
樓主屋企絕對有實力養十幾隻貓
Btw 可唔可以趁未領養出去之前,去巴打度撚下貓
想養多隻但屋企人唔俾啦
Ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞