有冇人想領貓B

683 回覆
14 Like 1162 Dislike
話唔定揀幾隻唔靚既比人領養,靚既自己收番埋
點為之靚?
大陸病貓都有人覺得靚駛皮幾野買返屋企
所以我明你點解要家訪,呢個絕對係合理
但係我想問下點解要收返錢?始終我都係得呢個位唔太理解

佢口中既大陸病貓

佢真係痴線
https://www.facebook.com/share/p/cwG9wYcTT1ViCW4E/?mibextid=A7sQZp

我唔係你呀,我講得出就會有證據

你估好似你咁成個po乜都係鳩嗡呀?

領養都一樣
咁撚耐都無人報串條友無牌賣貓?
個個都知根本冇證據告唔入,咪一個推一個做囉

你真係唔識架喎
你都幾撚得閒
唔比人覆咪自己開個Tg group囉慢慢圍爐囉
咪就係你比我條link,
領養一樣有病貓
重要收人千錢蚊[成本]
唔怪得成日係連登都有人屌領養,
原來真係有人唔識分
真相大白
唔怪得成日有人屌領養
根本啲柒頭就當領養同去金魚街啲寵物店買貓撈埋一齊黎講,我樓上就係最佳例子
養唔掂咪拎去人道毀滅 賤種貓撚偽善撚
正係正
但又要家訪又要收錢
我點解唔自己出去買先
轉頭家訪又話唔撚岩,
原來文盲

叫人領養,收領養費。
同樓主有咩野分別?
我睇唔出

人地領養收錢就假領養,
我領養收錢就真領養。

個界線自我中心到呢
所以係你眼中領養同去寵物店買咪一樣囉
對你黎講直情唔駛分添
其實你答唔到我個界線分別可以唔駛回我。

答垃圾只會浪漫時間。
因為完全免費啲人係唔會珍惜,我同義工組織合作,佢哋一定要向領養者收返一定嘅金額,我自己都係一蚊都唔會要,之前就係個領養者覺得我咩都唔使付出,針錢絕育錢都係有人俾咗,就係當隻貓係草
嘩,你條柒頭咁得閒嘅又話有咩同個官講你唔出聲嘅你個鳩噏死廢老搵到咩一萬蚊都蝕嘅證據未啊?我屌你個老母同埋咩千六蚊$800眼藥水錢嗰度條數點計?你計撚到未啊?
我呢個係比喻,
所謂既成本其實點講都得,

你話成本幾十又得,幾萬又得,
其實無所謂既界線。

我問你界線點定?
你咪又係識人身攻擊答唔到

其實原因好簡單,因為你地做既事只係變相賣貓。

只係鋪頭由養殖場入貨,

你地就靠係街執,搶人街貓,搶人免費領養既貓去資源增值再轉賣。

貓鋪其實無問題,最大問題係黑心養殖場。
但其實好多貓痴養貓既地方都太密,我亦唔覺得係一個好既養貓環境。
我之前唔係列咗奶粉錢同埋罐頭錢咩?咩成本幾十又得幾萬又得,其實你知唔知你自己講乜撚嘢㗎?你自己講錯嘢就扯去第二度我屌你老母啦廢老,你知唔知醜?
最撚搞笑係我問你嘅嘢叫你回答嘅嘢,你一概唔答,而之前你講嘅嘢我就答撚晒,你依家要求我回答你鳩噏嘅嘢?你傻撚咗呀?你邊撚個啊?屌你老母
一句講晒
你點講都得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞