[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (138) 幾時出85GM II

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
影幾十張先扑中一兩張
扮得好似
但呢條友假膠黎
一時一樣
身子弱個排就推28200
其實我覺得一支28200/2070g加支55za就算
D小朋友好多架餐。
一開始我以為佢地同一人黎
一號出現佢就會蒲頭
影武者咁不過1635同2470gmii
對比上一年好似平左近一千
真係ok抵買,2手市場又易甩。
睇你到底想要乜
一機一鏡就28-200或20-70
呢兩支好聽講各有所長偏好,實際都仲係要配其他鏡用先夠
我係寧可兩機唔換鏡,依家仲有50-300
甚至其實唔用FF都得
拖埋件賤種蝗仔又帶兩機三鏡旅行就唔撚重,話無問題

但人哋拎大三元去旅行就話人哋重,有問題

死大陸狗果然龍門任搬

死賤畜大陸狗 reganlam 果然夠無恥
你屌到佢精神分裂傻撚左
我見佢唔係攝台既post都會覆話三島乜乜柒柒
衣家都唔洗點推
大家都識揀原廠GM
有工開大隻番晒
呢件賤畜大陸仔 reganlam ,就算唔屌佢都係傻㗎啦

係時事台,一見有人唔同佢意見,就老屈人係支那人

係mobile 01被block 就屌mobile 01做支那01

不過奇怪呢件賤畜好似可以24小時咁長期係連登同mobile 01,唔撚使休息同返工咁撚得鳩閒,定係長期捕住連登同mobile 01就係佢份工?

即係五毛?
你講緊一直周圍狗叫貼大字報嘅三島一八?
原來你係真品

人哋錦見巴就係笑緊你精神分裂呀傻閪大陸仔 reganlam 仲係度扮懵?你自己弱智好啦,咪撚當呢度班巴打同你一樣之得㗎
我覺得2070加支35 1.8都夠玩
來咁去日本用50-300+ 35gm 1.4
多謝咁多位巴打

我諗我都係帶2470gm2 + 50.2gm
假如買支20-70係咪輕便好多同時畫質唔差好遠?

輕200g但整體細碌左一個圈,同多左20個段
畫質黎講自己上網睇最準。
20-70細細個用幾好
70-200GM2等佢大少少先用
50GM你要諗下係咪真係咁得閒換鏡
無仔但比我應該一支2470gm2算 到時陀手掕腳仲要換埋鏡咁一間老婆都辣興埋
D女人等多陣都燥
振夫綱
家變都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞