Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
真心諗住轉
太撚廢iPhone 15 pro max
但Samsung 好似都好多問題
唔係好明點解有人會話watch ultra個樣似apple watch 因為大家都方形?
watch ultra望落係似名錶d設計喎

一眼望落去似啫,我唔係話佢用名錶既設計呀
仲扮
真係覺得iPhone咁差嘅話
求其買部中階An都可以即時轉到會
錶唔係㘣就方
更正補充,A54可以用到1日半充1次電
如果buds3真係有條發光條都幾型

但buds3係入耳 buds3pro反而唔入耳?
有機會係telegram d宣傳物料調轉左
我覺得幾靚
點解 SM-F958N (Q6A) 一啲消息都冇,除咗知道有可能係 W25 Ultra 之外
想問下有冇人部機個快速叉電唔work?
插咗線佢第一下會寫 快速叉電
但係一秒之後佢就會寫返 叉電
用嘅係原廠插頭同埋線
望哂setting同埋用另一部舊啲嘅機試情況都一樣
請教下如果係中移動買S24u
請問係咪都照可以上官網登記Trade in ?

自己用緊23U Trade 24U 官網+1200
CMHK 買機仲要只無7500,比官網平
buds pro都用過講電話,so far到宜家
無試過一隻藍牙耳機講電話係正常,每隻係室外都嘈撚到仆街
無論samsung定sony講電話都係垃撚圾
師兄,出都未出喎
梗係唔得,無咁著數
係咁的,個字閃走咗但都仲係快充緊

只要出藍圈就ok
邊一度嘅有藍圈?
一插叉電線就會出嗰個顏色圈,藍色或者綠色
哦,唔知個圈原來有意思
鏡頭硬件上冇改變,你仲想喺算法度呃到幾多人有提升
諗都諗到啦
伏左先算
大不了玩半年轉25U
有無s23 ultra mon貼介紹,各位ching買邊個牌子既mon貼
都係覺得大陸機啱你多啲,你一年一機,咩7年更新根本唔重要,hinge耐用性又唔洗理

機又未出,當佢leaks係正確,鏡頭coating?膠定玻璃?成粒U又唔同咗,你自己都識講演算法都唔同 有無需要連環出po咁屌法。真係出嚟影屎嘅咪先大大力屌囉
我從來都唔覺得 7 年更新有咩咁重要,電話本來就係消耗品,本來就係要定期換,冇保養仲嘥錢整,拆完機再封返,防水都唔可以確保 100% 有效

只係鏡頭呢部份絕對襯托唔起佢嘅地位同售價,硬件上冇改變,即係可預料嘅嘢,點解唔屌得

我用過 Z Fold3 同 Z Fold4,知道佢啲超廣角同 3x 長焦鏡頭影相拍片質素有幾「好」,超廣角咁多代連 AF 都冇,唔想人哋由 Ultra 轉過去中伏啫,因為實在太大落差
我想了解下點解喺你哋會覺得摺機追求同直板機接近,甚至同等嘅攝力係錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞