Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有冇巴打知
仲要個bezel 係假ge, 不如唔好整
但係對好多街客/非科技愛好者嚟講
vision pro 已經代替咗一切ar vr變成未來嘅代表
次次見親呢啲言論都唔知點回應好
得罪講句國產上代都超越左部fold6
lm
唯有等Vision Pro自己收皮
結束大家對AR VR嘅幻想

不過傳聞係Samsung/M$都想加入戰團
以前watch6 ,44mm粒電係咪耐用好多? 但44mm戴上手好鬼大
fold6 公佈左幾錢???

呢次淺色機身 令鏡頭凸出錯覺
睇多兩睇,隻 Watch Ultra 白色唔係好靚
尤其係佢有一圈扮錶啲嘅銀線,白色圈令面睇落好膠
你老味臭閪zfold6
其他嘢 由鳩得你
連埋唯一外螢幕比例咁簡單都做唔好

硬件係一個推機薄一個推影相
三星推Ai
黐撚線
Ray Ma吹撚到 fold 4, 5個最小懸停角度同6比差咁遠

左至右係z fold 4,5,6
有冇用緊flip5嘅巴打絲打?你哋會唔會買flip6?
vision pro只係一舊垃圾加入左一堆marketing 同 ifandog傻仔既期待
Galaxy Ring香港冇???
正常有
我覺得如果三星冇打算幫Fold系堆spec嘅話咁不如將部機賣平啲啦, 依家搞到部機繼續賣得貴但個spec同個form factor又愈來愈冇吸引力
連塊外mon都冇用到gorilla armor,繼續用Victus 2
框又係鋁

咁既spec,我係完全唔會考慮3星摺機。
真,好多人唔願意面對現實
行返apple條路嘅話好失望
M$ 晨早出左 hololen 畀美軍用
無計
國際市場嚟講支機始終唔夠三星嚟
三星依家仲要玩埋software/ecosystem
所以仲有好大空間唔同你玩spec/性價比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞