Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
官網?送好多嘢
Trade-in 又有額外 $1,200
佢送果d基本間間電訊商 同埋豐澤果d都有
唔知對面聽我講嘢會唔會好咗
無目的咁換就不太推

睇文件、睇股睇圖一流,都係覺得商用較適合
連登慣例非頂配就係垃圾 自己去試下,我完全唔覺得有差到咁
https://unwire.hk/2024/07/03/rafel/tech-secure/amp/

我深信自由的國度係無價

原來samsung internet可以uninstall 但Chrome無得uninstall
呢幾年,s24u算係影相最好既一部
老實講,睇返以前fold3 fold4啲相,當然同23u 24u有明顯分別,但我個人接受到,未去到話覺得好難睇
但我轉咗用u都年幾,到而家上網睇嘢睇片睇文件都成日會想擘大個電話
內心仍然係想要fold,今次決定買返fold一齊用
唉 間間大行我都有 就係冇hsbc 估唔到佢出hsbc promotion.....
依家開定食迎新
仲有兩張卡刷緊迎新 由佢
想問下23U宜家升ui 6仲有冇伏
好感動 193竟然用Samsung s24 ultra
https://youtu.be/3lPv4gbUk9c?feature=shared
想出對灰黑色好有型
樣衰到一個點...唉
本身以爲akg n5 hybrid已經夠樣衰,大大個AKG印落去就算,而家buds 3 仲7,簡直airpods 加條黑色綫就算,分分鐘人地以爲你戴緊華強北airpods
每一代on device AI都一定更食效能,而家就oneui6版本galaxy AI夠用,隨時oneui7版已經唔夠。一陣好似iphone甘得最新一代先夠就食屎
S23+買,貴dd但換機時Trade翻高價d
我有時都會有呢個諗法,但係而家首選一定唔會係 Z Fold 系列
進步實在太少,冇動力買佢
23u 同 24u比,24好d?
tab S9+個Mon育度,低過S9同S9 ultra

剛買左部tab S9做左功課
我就S23U+Tab S9
亮度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞