Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
fold 6依然25w 4400mah好失望,鏡頭規格都係好差,又唔出fold ultra,唉
等埋16pro max睇咩料,今年分分鐘唔再雙修
我就為咗 Android 開放系統就 keep 住用 Android 主力,iOS 個系統邏輯我搞唔掂,到而家影相拍片 screen cap 都係唔可以用日期命名,screen cap 又係一齊擺晒喺 DCIM,溝埋一齊
Watch ultra都冇實體錶圈

都幾撚核突
銀色都已經甘,白色更加不堪入目... 華強北feel
洗衣機 ai, cls
啱啱入手左s24u 黎緊會落samsung trade in部s22u 請問有無咩野要注意或者有無話邊間好價啲。。。
LG 4年前已經喺洗衣機玩AI啦
2020年啲廠邊有提AI提得咁跨張
呢隻鍍銀好似華為freebuds
咁S24銷量好嘛 仲要部分地區回歸Exynos嘅情況下
咪繼續食住AI上
Airpod
咁尷尬
仲叫乜野bud
都係買返buds pro 2算
佢又做唔到airpods個種 支棍好貼面唔會好凸
咁睇以為nothing個隻咁款
突碌棍出嚟
好似仲突過600蚊個soundcore

突出黎都算,完全無質感可言,三尖八角又無design
galaxy ring好似話預計售價USD$300-$350,而且samsung health出訂閱版,月費usd$10,可以解鎖更多高級功能
你老味 二千幾買你隻垃圾戒指仲要訂閱,啲功能本身已經同watch重疊曬,你啲弱智sensor又唔係準過人,憑咩收人錢
我都想問下 Watch4、Watch5、Watch6、Watch7 係咪同一款 BioActive sensor
而家 Watch5 Pro 45mm BT 又唔抵買,$1,799
啲設計師食咗屎嚟
咁多人講apple隻錶同headphones柒到仆街
隻watch 6 classic明明咁靚仔
竟然走去抄仲要連個名都抄埋
Ultra你老母姐
好似淘寶山寨貨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞