Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
fold 6 筆都係外置?
咁究竟而家fold 6 個相機係咪同上一代一撚樣
仲諗住S23U 試下轉Fold 6 玩下
都有啲驚後悔
教育店見A25 A35 A55 都有 額外港幣$1000 Trade-in回贈
如果有機trade 好似幾抵..
我覺得OK 利申:用緊A52s
好似係垃圾到
電又無大到 相機又係但支筆到依家都塞唔到入去
根據3星性格, fold6個鏡頭, 你地都係唔洗咁多幻想了,
繼續用雞鏡
個鏡頭大降級
fold系列個三鏡頭,係咪即係s23+ / s24+系列個鏡頭?
都可以係你低估咗相機質素喺摺機嘅重要性
其實係, fold機個mon更大更聞到相, 應理個相機係要更好
大mon+雞鏡= 雙重視覺難受
雞鏡成點
但係佢噉樣玩足 6 代
當然有啲人覺得摺機鏡頭只係用嚟掃下 QR code 又吹佢唔脹嘅
我見親fold機都係啲2蚊廢佬係度睇馬用
一撚定後悔
BTW 滙豐好少做 Samsung promo
俾人笑到面黃
如果你平時好鍾意影相,成日去演唱會,成日去旅行,而且好鍾意同人比較的話
買Fold一定會失望,後悔,甚至想立即換機

但如何你平時日常/返工唔多影相,其實我唔覺得真係雞到要生要死嘅地步
利申用過fold3, fold4, s23u, s24u
一街都係呢啲AirPods款
大家根本就好受落呢個樣
要改善通話質素,呢個設計基本上梗咗
呢家邊到出s24ultra 抵
打算出部S9+ tab
而家education store乜春都送好似好抵屌
不過有冇ching知過往經驗 發佈會後會唔會再降價?
佢送keyboard套個優惠又到8號完 唔知等唔等好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞