Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
buds pro有敏感,用左一陣耳仔發晒炎流水,轉左sony xm4同xm5無事
諗緊buds pro 2+其他耳塞
屋企人用緊XM5,講電話勁差,反而我用buds pro講電話都收得唔錯
因為個shape 唔係圓形

跟本係失敗之作
我就係用黎聽網台聽歌

唔駛突條水喉出去

屌佢就為咗越來越少用既通話質素走回頭路
所以我已經開始對出年S25嘅新設計冇期望
100 % WORK?
有D 興趣
好似係,睇sammobile話同一款,最緊要係實測無乜進步
https://www.youtube.com/watch?v=VW6mqMkKwdM&t=597s
又話samsung請左bmw個設計師返黎,結果d design仲衰左
渣打回贈未出
錶我覺得ok
Buds就真係失敗 抄完都係柒
我係咪應該轉下 Apple Watch
不過又係唔知佢個 sensor 點
屌咁我點轉會呀
廢咁多
想問有冇得將鈴聲set做係一個pool到隨機抽
每次響起都唔同
你如果錶都轉Apple Watch嘅話
可以準備定嚟緊會買齊一套Apple嘢
其實Apple Watch同AirPods以同類型產品嚟講算係好成功
普遍人都覺得個樣冇問題/接受到
唔會啦,已經有 iPhone 同 iPad
不過apple watch就算你買ultra,續航都係3x小時好似
為health tracking就值得轉,不過好似watch 7會轉新sensor,apple watch X又大轉,睇埋先未遲
最想佢出部fold相機係ok
用緊s23u 今年都冇買24u
等出年再睇睇
唔使諗啦,hea 做都有市場,國際市場冇對手,你覺得佢仲會大改咩
扮咩轉會呀
呢度已經冇人再回應佢啲問題
其實沖涼都會除一除充電唔係都好夠用咩

定唔會每日沖涼
我都覺得A55都好ok,利申我爸爸用緊A55有2個月,佢話除左影相顏色淡,屏幕大部少少同機身有少少,其餘滿意,粒Cpu又好省電,可以用到2日充1次電,而我都用緊上年的上一代舊的A54有10個月,都ok滿意不大不細的屏幕,都可以用1日半充1日電
更正補充:A55機身有少少厚
差電甘L慢,冲涼差得個少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞