Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
裸跑開嘅我唔想貼嘢
垃撚圾samsung廣東話翻譯
你睇埋我果份
google屌打
兩部摺機啲SPEC冇大升級啲獨家AI唔會下放掛
咁S24都係咁 冇大升級都下放落S23
傳聞8月下放新功能落S24
又係
最好果隻ring 冇得賣
入手隻buds 3 pro 算
心諗 JM9, 過唔到咩關?
香港官網完全無資料…
代代換好L甘。SS又mark到個價鬼咁高。如果VIVO咁既價我唔介意代代換。只係年年換機要攪過哂一次啲credential野。Fold用完返唔到轉頭用返普通機。
唔係壞軟件上深圳整咪算大陸機最齊件整
我返到轉頭,仲返咗兩次
喺tg開連登link硬係會用chrome開
有冇得搞搞佢
已經開晒所有link
師兄轉用咩機?
得呢隻有興趣
但最奇怪既係
我係HKEXX個邊
追哂成個POST
都冇聽人講個有壞既問題出現
係得D WTS冇通知呀
個D小問題出現
S21 Ultra + Z Fold3 ->
S22 Ultra + Z Fold4 ->
S23 Ultra -> 現役 S24 Ultra
https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=37859

由於 Samsung Galaxy Ring 在日前 Samsung 供香港媒體率先體驗 Unpacked Event 產品的活動沒有出現,估計 Samsung Galaxy Ring 會於香港同步推出的機會比較渺茫。
聽最多都係裝到9成googlen app,果一成唔係常用野
同埋whatapps有時間差
好似要disable個chrome app先得
u mean唔可以用chrome做browser?
要強制停止/del chrome令佢唔會redirect落個app度
啱啱試過force stop chome再開link的確開到
但有冇其他方法解決到個問題
咁樣實在太麻煩
而我本身亦都用開chrome
呢層就唔知喇
係咪一定要用Samsung 個album 先可以用到佢d ai功能

Google photo 唔得?
Samsung gallery
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞