Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
入番去battery都會見到
watch 7系列終於出新sensor,希望生性

https://www.eprice.com.hk/tech/talk/1141/30022/1
原生相機係 24u勁d,
買機買s24u
即衝
用到八達通未
呢個真係
無啦,8仔連google pay都可以搞咁耐未beta完,更何況wearOS
想出今日24U定等埋發佈會先
會唔會再減價?
Microsoft竟然ban鳩強国支那員工用Android

仲要指定🈯️用iPhone

可以理解
大陸android機淨係D browser都千奇百怪
感覺好多都裝左野係入面
話就話幫你清野/防毒呀
咩360呀果D

自由嘅國度

Microsoft識唔識架

An 機揾唔到一個記賬 app 可以完美取代 Moze 3.0
清晒相片影片+冇用app
正返實用app唔多
系統用左209GB 係咪中左bug? 用左去邊
仆街 乜唔係3個鏡頭都跟S22嗰組?
好想出fold6但覺得好貴,三叔硬件又唔生性
柒少陣啦 本身大陸連Google service 都用唔到,連啲部份銀行都要sideload就知大陸android生熊有幾差。一個唔䑁員工帶部華為小米做公司嘢data leak幾咁易。要去大陸一向都只推iphone。

再者iphone company phone裝mdm一樣通晒天
咁啱既,我又係想trade in再換機
真心建議唔好去沙田果間度trade in, 西到pk
總之自由就大過天啦

我咩都唔理

係自動記帳,定要手動輸入
Education store有冇HSBC個回贈?
只可以同你講教育商店都有 HSBC banner,亦都未試過其他卡之前做 promo 收唔到額外回贈
唔知係咪天氣太熱,部24U長期發熱
半自動
試咗好多款,得一、兩款叫做比較好用,但係有啲就介面唔好睇,冇 dollar sign,有啲就冇得複製,有啲就冇得入時間,因為我要入埋時間對返啲數
而家 Android 用緊「Daak 記帳」,之前就用「財務管家」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞