Samsung Galaxy 討論區 (295) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
想問下 本身有vpn adguard 一開又會同本身vpn撞咗 有無得淨係block ad
打機先發熱 ,明顯你背景有野跑緊
試下重新關機
用緊1money,用左4年
可以複製, 分account, 分類別同埋次類別
可以 外幣自動轉返港紙
我覺得好好用
對數嘅話揀同一日咪得,唔使對時間咁執著
上Chrome同youtube都熱
唔得,我要跟次序排
啱啱 down 嚟睇完,即 del
如果1-4月個promo, 人地都寫明要7月內先入戶口

前面話世紀騙案個位有無回應幾時買?
每逢出新機前就特別多呢d 情況
而且大陸ban 左好多google , android 野

好多國際公司d IT app, software去到內地都要另外用一套,

唔好話d app, 淨係買部機番黎都多古靈精怪野
有時d app 會無啦啦停, 有d 野就永遠停唔到, 明ge就明啦
係有d 人先特別崇尚大陸機, 覺得性價比高又盛
呢個世界無野係免費ge
依家個trade in 係咪長駐先? 舊年去trade 過ok wor
今年試過去荃灣同moko so far 都ok
呢啲銀行 promo 長做長有,咁耐都未見過佢話滿額
幾點鍾有unpacked?
10PM
我反而覺得係未夠鐘未收到就唔好話人係騙案
唔等得就當初唔好要個優惠, 輸打贏要
點解要官方TRADE?
為左個額外價?
一睇就知你係idog玩膠啦

我用咗Android咁多年都冇咩security問題喎,睇點用嘅啫
我都覺得應該要 上下移動改變次序,咁簡單都做唔到
佢係入完之後改唔到次序
10年後先比你,都唔算騙案黎
試下先
冇得加 subcategories 嘅
S24U 有冇邊塊玻璃貼無咁反光?
求推介
可以EDIT佢DEFAULT果啲
你要咁搵野黎講ge 你自己中意啦
Samsung Trade in 亂扣錢,可以blacklist
你意思係你唔跟次序入,但佢自己跟另一個次序?
如果係samsung online store 買咪要samsung trade
個價值唔值自己計數je
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞