南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
咪玩
出傾對面都忌佢3分先
只可以講傾無冠係有原因
一講英撚大把平時冇睇波入嚟吠
南閘最癲係一換d靠走位拉動嘅人入嚟
bowen eze walktins
立即將所有傳到波嘅TAA foden saka kane換走哂
個種弱智唔係講笑
無啦, 唔同球會,國家隊無時間你練呢d左右閘上黎變翼, 翼屈入去half space派牌呢d復雜走位破密集野

國家隊我睇法係穩守反擊+ 針對性部處

如果真係破唔到密集就屈遠射
依家隊波
前鋒kane 右翼saka 中場含 rice
右閘Walker taa都算世界級
有無記錯呀
丹麥尋晚打得好放喎
射門仲多英1腳
令我諗起杜曹隊拜打皇馬, 又係換走傾之後輸鳩埋
咁luke shaw呢

簡查比亞有咩用 唔係純左閘 防守唔好 冇埋助攻

Luke shaw 如果唔fit唔該你唔好簡 哂左個位

如果出到 點解左閘唔係出luke shaw
場面打得放咪就係南閘條撚樣贏一球即刻叫隊波縮波放俾人地射龜囉到丹麥追和咪俾返個波你英撚慢慢舞 反正踢兩腳你就甩 丹麥就間中打下反擊
walker直情係最强閘沒有之一, 1 on1 守得住麥總, 雲尼斯奧斯等所有t0翼應該只有佢
後段癲撚到英撚拎住波都繼續妹
根本覺得1分就夠
何蛇話隱藏實力
碌梳係閘狗既一場賭博
賭佢第3場左右出得返
不過睇個勢佢會賭輸

但明明就算係賭都應該揀多隻左腳左閘保底
trippier頂左閘位碌柒唔係第一次都要死用
luke shaw 同脆皮呢兩條友應該晚晚幫南閘含
應該Kane 同 bell 都各自打後半格 左哥頓 右就彭馬/霍/saka 是但一個 bell 要減少推前 做類似KROOS 幫球隊係後場做攻守轉換 前面出埋屈堅斯
明奈 哥頓 彭馬 全部零分鐘
真心有撚病
宜家隊隊都U形踢法 好on9
中圈有罰球竟然係等碧福慢慢走上嚟然後開個短波
你哋話英贏唔到,其實成隊波都係1分夠皮
Shaw Trippier TAA呢三個位人選同位置安排錯撚哂
擺konsa dunk joe gomez都唔擺隻左腳閘
咁多巴打叫比你含退後一格拍飯
其實佢多唔多打呢個位
佢最叻唔係企前鋒後面入楔咩?
呢度3個換1個做mitchell/chilwell好過
Exactly
最好一個曼聯人都唔好出
一陣成班傻鳩反曼又搵佢地做箭靶
冇 全部fifa大師嚟
數值岩就可以打
多蒙特到皇馬未見過佢打呢個位
安76講到明佢係要入禁區 d人應該識波過安76
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞