南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
飯 同 咸 無啦啦呢兩季打前左半格
修夫基又唔撚夠薑郁 咸

咸半身打8號,6號位係最fit,搭撚住飯正路係咁

條仆街宜家打10號打到上哂頭,成隊就佢一個

唔撚識睇,可能一陣又入到決賽
僕達同Howe 最熱門。。。
牙傾好撚慘
球會比熱狗晒咗咁多年,去多國家隊仲要比南閘搞
樸達會唔會就係等緊英撚個位
阿諾最佳位置係對家後防
棄Walker後面多多都唔夠輸
saka半場撚到kostic收皮
醒目就唔會坐呢個位

尤其正值黃金時期嘅教練

內有球員權鬥 外有輿論壓力

有料教球會搵真銀好過
咁全盛期丹尼爾都可以打中場嘅
閘收入中場幫波同真係打中場兩回事黎
甘美治都踢唔掂中場踢返閘啦
高美斯踢左閘表現唔錯,仲要間唔中有遠射,速度又快,完全唔明點解唔換嚟試下
個人認為打翻3421/5212好啲
傾/含

黑糖/禾頓/飯/taa or 跪皮
石/干沙/鑊

前面三個輪流換位派牌 但係點都要有一個頂死前面
沙加打lwb預咗俾人屌但係佢出道嗰陣試過 當係下體卡拉c高咁打 反正依家都係狂落底crossing咁不如順腳
禾就拉後分波防守補沙加位
右邊做翻wb功能拉邊同45度就可以
石就可以學鏝咁守打cb 攻打cdm做翻個2351
為咗有啲傻鳩唔識睇2係計埋龍推上嚟
笑撚死,自己FF隊波快又得組職又得打機你就乜都得

事實咪就係唔得囉,咁多年都未得過,由雙特唔得到依家,而南閘果套就一次final一次四強。

我講事實你就話我打J,南閘事實係有成績,你諗果d英撚幾十年未做到過既主攻組織就真係J啦。
咁雙特年代平均好多
後防有Terry rio前面都有奧雲
唔勁都講得出
球壇最top射手之一
世界級金童,贏哂德甲西甲
科頓彭馬2個英超金童
18歲已經破盡英超後防助攻紀錄ge右閘
係阿妓踢到識飛既未來頂級防中(有待觀察)
其實場場456都真係不為過

你最多話後防同個龍太廢啫
如果入到波
場場俾人456我反而接受到囉
我覺得傾勁過奧雲, 中堅認同係垃圾
但閘有阿諾, 查比亞, 同個人認為現今世一閘穫加
agger 得含有能力打派牌
我覺得唔關入得多唔多波事,

係對住中下遊,冇嗰種控制大局, 高人一個lv嗰種感覺先係問題

好似皇馬同曼城呢d, 就算只贏你一粒,但實力擺明就勁唔止一粒波差距
利迷話你知 唔好期望太高
講經咩你比人456話接受到,比人456英國暴動左啦,人地呢套有成績左幾屆大賽,依家先聽連登仔講變打主攻就真係戇鳩啦。

事實係依家4分出線,上屆入決賽、WC四強八強,咁既成績走去變game plan你當人傻?邊個教練會咁樣做呀。

唯一可能咪足總炒左佢搵個主攻既由零再砌起囉。
walker係勁 但當年都有ash cole
最主要都係中場無決定好謝/林做核心
但都係咁上下唔會贏到冠
之前既法國德國even西班牙意大利 都唔會踢到咁
we have many natural replacements for Southgate
淨係冇好CB都已經唔洗諗打主攻逼搶,你睇下痢有VVD之前高普果套贏到d咩?依家仲要連防中位都唔穩,根本就唔會打到主攻逼搶係連登仔FF呢隊英撚可以場場456人姐,事實咪就係唔得,由雙特到依家唔得左幾十年。

南閘呢套保守打法我覺得已經係最好做法,咁當然你可以話搵個哥狗嚟調教幾年可以場場炒5球贏世界盃既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞