南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
就算有Kelvin Phillips,佢咪又係放喺後備席
gomez左閘嚟講我真係覺得會好過脆皮
高普用佢打左閘個陣係見到佢有一定嘅帶波推進甚至cut in能力
問題係英撚中間已經一堆人 佢再inverted 就
佢係利狗間中柒係高普要佢inverted 控埋波先出醜啫
其實佢未講主因
係搵唔到神軒代替者
我都冇為意原來有出
西班牙對中堅又好撚勁咩?
人地一樣可以禁屌意大利
你要玩保守唔係唔得,前提你控制到戰局
你覺得對丹麥踢到咁係叫「保守」打法?
人地射門仲要多過你
淨係唔出件四不像TAA擺翻啱啲位已經好好多 波又護唔到更加唔好講轉身 防守直頭不嬲都垃圾級別 最撚好笑有件死猁狗竟然話應該比佢踢右閘先過Walker
https://www.instagram.com/reel/C8cxezkMipC/
未到好勁,但佢係皇馬同A米都主力踢過中中
點都好過TAA
諾定鹹濕林 耶迪斯
不過阿諾特配屈堅斯應該唔差
加拉加好好哋留喺射晶宮都不會有而家咁工兵feel
其實有南閘既replacement 就夠

對丹麥都縮CLS
你柒撚完未
雙特個年代有撚咁多技術型球員咩柒頭
其實不如咁排:

科頓 火腿 薩卡
含 飯
阿諾 石頭 獲加 脆皮

進攻嗰陣阿諾內切,同飯形成雙人中場,飯主守,佢同含負責造波,加埋科頓同火腿,四座炮台;

含負責左路half space,同前場四子組成五人攻擊點;脆皮適當時後上疊瓦,即係進攻呈325/235
人哋尋晚d機會稍為射好d英撚已經輸左啦
條友仲係度4分打J
笑死
最好解法就係 逼比0含打返6號位
不過佢而家 皇馬 英撚都係10號位
佢一定反對返去6號
所以先有阿奴 打6號既做法是
真,踢到咁西對住德國比人456唔出奇,講成績成績,你覺得呢隊英撚贏到德國西班牙?
同埋比你含其實季尾打大賽已經無咩料到, 歐聯8强開始皇迷場場屌佢

其實6-70分鐘見佢無料到應該學安76 咁換走佢
taa 啲防守真係嘔血咁濟 踢閘俾人當食生菜
其實呢
英超隊今季歐聯歐霸4強都冇影
二哥阿仙奴差啲輸埋比波圖
三哥利物浦比阿特蘭大屌打
連曼聯都比哥本哈根屌打
係曼城叫有啲睇頭不過都係收皮

好心班英撚fans 咪撚咁高期望啦
最主要係碧咸一早喺皇馬已經練成幫人執屎嘅能力
所以佢踢中中先交到貨,因為只需要佢無限氣幫人執屎就得
咩組織進攻責任都多關佢事,全部都係羅賓奴+雲尼斯達萊two man game,組織又有古迪魯爾負責

但TAA踢到而家都仲係個要人哋幫佢執屎
TAA上到場同grad din毒撚無乜分別
企位尷尷尬尬 不知所措
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞