南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
咁比寧含都今季唔係踢後一格啦
而家大家就係要遷就對方盡量發揮優點

同埋唔覺得石頭國家隊呢種無長夾都可以勝任防中
曼城可以玩四中堅,兩隻翼拉到最闊,中場走位純熟可以俾佢放心派牌
就算唔掂都仲有洛迪包底幫佢解決問題
巧婦難為無米炊
冇KP,修仔點教啊
成個歐洲球壇 比 kane foden
呢3個頭5咁滯 set 隊波就佢地冇問題
佢地依加3個都踢緊最佳位

比 shadow stirker
kane 9+10
foden narrow left

係其他人配合唔到 同佢太信d舊臣 walker tripper
foden narrow left加脆皮真係
南閘咩料大家都知
英撚入波都係靠一兩下球員質素
希望今次符碌有好成績的話
即刻炒咗南閘
將比寧咸擺中中拍飯
分波呢啲佢一定做到,佢唔會傳失波
前面三個霍頓 哥頓 彭馬淫亂走位,因為佢哋三個左中右都踢到
最緊要唔好限制佢哋點踢
琴晚冇walker波都冇得入
前面4個擺啱曬位都冇用 南閘冇能力令佢地夾
波就得一個但係個個都想要球權
你中間有個kroos就可以出walker
除非adam wharton 突飛猛進
唔係始終TAA傳球質素冇英格蘭只會仲衰
德國同英格蘭最大分別就係中間有kroos
有隻正常可用嘅順腳左閘
成件進攻即刻立體好多
琴晚場波英格蘭1:0 即刻鳩縮守波,簡尼要落返去中場防守,阿諾打防中完全失敗,殺卡完全無態,點解唔直接懷斯打防中,打兩個攻中配合前線快速反擊
真心, 琴晚隊波, 同香港踢都未必嬴到
1 比 1算好運
邊個教你要拉後先可以派牌
以前都係10號位派㗎啦
只係依家大部分戰術都係由防中開始
因為跟本無反擊比你打

上半場丹麥已經追和, 丹麥對住英撚呢d强隊死守大巴一分就夠, 得閒打下反擊

變相逼你英撚要破密集, 無派牌就立即gg
南閘 回晒塘 幾年前都仲好地地
乜鳩
你話無replacement既依條友你自己都無選佢架喎
你有選佢然後佢傷咗你講依番話都仲可以合理,依家睇黎佢已經大壓力到語無論次
麥龜傷咗
如果無傷南閘一定揀
尋晚臨尾D 9斬戰術 如果有麥龜喺度好好多
我覺得唔係無人派牌,係個個都派得牌,南閘無搵定1-2個做骨幹,咪個個爭住派,搞到好似無人派咁
就係班英格蘭迷成日覺得x年最強,年年都話奪冠

冇冠領隊生涯應該完結
左飯 右咸 啦
Foden打攻中
咪可以出Palmer打邊
不如簡尼比寧咸每人打後半格算啦
叫霍頓不斷衝前可能仲有睇頭過依家
乜都有唔洗教練調教啦

英格蘭啲球員明明打開控傳 佢就龜撚到

踢起上黎完全無form 丹麥仲踢得更有隊形
調轉左 而家坐後備果班水晶宮人先係南閘岩用+想用既人 而家正選果批唔識用
其實係咪睇緊同一場波 丹麥追和後條防線已經縮返後 前場壓迫都係逼完一浸再守一浸
何來反擊空間你打?換走taa後英撚中後場無一個拎完波有長傳嘅能力 每個人都係單打獨鬥
成日俾人吹奏嘅屈堅斯落到場點解淨係掂到兩腳波?因為已經係陣地戰 佢長期夾係兩個中堅之間 英撚又冇咁嘅傳送破密集
其實而家興左右翼派牌 wide-playmaker
到南閘揀定一個派牌 其他大帝就出嚟嘈要爭球權爭波踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞