南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
應該係話打皇馬今季無中鋒先逼左佢打前一格, 但又有貨賣咁解
真係CLS
脆皮下半季跌哂watt
Shaw下半季冇踢過沒
TAA放中場
真係CLS
脆皮下半季跌哂watt
Shaw下半季冇踢過
TAA放中場
打後一格控制攻守轉換節奏,同佢平時做嘅嘢完全唔同喎
等於你叫巴塞pedri踢比你含個位,又會work咩?
自66年以來, 最好既牌比南閘累死

歐洲隊無一隊好似英撚咁勁, 人腳起碼勁其他隊三班
踢到咁
咪出左海龍, 大力臣
真, 除左中堅同個龍, 其他都係超勁
一講英格曲就會有炸業餘入嚟傾波
自動無視得
依加強隊大部份都4231 係西班牙叫做4231同433中間
你諗下其他強隊踢呢個位咩人

德 kroos
西 rodri fabian ruiz
意 佐真奴
葡 Vitinha
法 拉比奧/卡馬雲加

根本踢法同數字係同比寧咸完全唔同 d人都係要冇個樣講個樣
邊個藥?
占士
76 梗係要佢入禁區啦 如果唔係根本無位比佢 防中有曹敏莉/卡馬雲加 中中有卻奧斯/魔迪 得返個攻中位 同埋皇馬係由左右翼去發動攻勢 由其係黑猩猩個面等別多 咁bell 唔入禁佢仲有咩作用
係多蒙特都唔會擺佢係後面
佢根本冇企後一格個視野同長傳
佢最勁係暴力入禁區你睇佢今季皇馬同岩岩入塞個球
佢依加係冇長傳版嘅prime gerrard
換麥龜做乜撚
右閘囉
下下45度角斬個波入去
飯???
用TAA做防中真心弱智
高爾彭馬又唔用
東尼又唔用
進攻模式死用無態科頓都幾撚on9
一手好牌俾你教到變弱隊都幾撚勁
唔好怪ben white同占士麥迪臣一走了之
南閘收皮啦
關咩事呀
你迫搶未呀
個個係球會都要迫搶
南兄就龜縮
自己壓制自己個spacing,令taa隱形,令kane要墮後,令3個攻中自己踢自己

超認同樓上提過
純粹格硬將11個最大名氣既擺入隊
飯今年係阿比人推上左8係因為個前鋒廢所以傻要打前,咁左8就變咗無人,所以先拉飯上去

飯單防中狀態正常個陣 你最多屌佢進攻派牌唔夠好,但防守點都仲係top class ,唔係識踢左8就唔識做翻純防中個踢法

個問題根本係零戰術,前場幾條友街街亂踢咁款,防守又求其逼兩下咁

Tta 係中場,前面Saka Foden 都踢開傳控股唔係啲踢狗爆破型翼,根本都唔撚夾,又配合唔到去拉TAA落底出波

比寧咸就信心過大,下下死扭硬爆一下先再諗傳,派牌又唔覺得有咩路數,打攻中位又成日走到後面,啲人就完全唔知佢會係邊度唔知點傳咁

Foden就唔9知做咩歐國杯成日獨食自己9去

根本就明顯個教練廢到仆街
medicine
丹麥世界波入守唔到

追平之後丹麥都任你英撚舞, 迫咩搶?
太子係曼城都係咁踢
其實呢隊英撚大半隊都可以踢到曼城既style
有得抄戰術都唔抄
好撚堅持用親生仔taa,搞到個中場亂鳩咁
前中後斷開曬,真係世界級教練
俾人放到隻狗咁
On9你有冇睇架
人哋繼續攻架喎點樣任你舞
是但啦,佢話舞就舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞