南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
人地搶你控球失誤打反擊炸,
你講到丹麥控球主攻咁, 明明係英撚控球但攻唔撚入
踢逼搶主攻佢出左局啦人地依家4分榜首出線,上屆亦用同一套打法入決賽。係連登仔覺得英撚應該要場場456人姐,事實係英撚根本無你以為咁勁。

依家防中位無人搭到飯、中堅唔夠級數,咁咪要打保守悶波囉,你覺得TAA防中搭個水晶宮中堅可以支持到前場班球星打逼搶?

依家前面靠個人能力入到就入,入唔到就悶住出線,南閘呢套根本一d問題都冇,最多你話佢臨場換人差姐,但成個大賽既部署同game plan都係fit哂英撚,事實上近幾十年最好成績就係南閘。
英格蘭咁撚多人揀都可以揀埋啲唔啱位嘅人落場踢 佢都算天才
戰術嘅嘢我哋識條鐵咩 下場Kane踢中堅
事實證明-6贏1粒唔識攻
俾人逼和唔識攻
下次落後可能豬夠6粒
左閘又係on99
係咪其他左閘真係廢到要脆皮黎打
後備仲要係高美斯
兩個都唔係替工左閘黎
唯一正選嘅shaw又未好返
真係冇第個英人正宗左閘揀咩
James唔係傷緊咩
反你條撚咩咪又係俾人打小組攻兩閘
英真係完全控球主攻已經係尾段
出palmer應該掂
條友係車仔慣晒隊波冇戰術各有各踢
又黎J南閘
個問題其實係佢抄唔到
冇冠都有得丁
佢地都知南閘係廢
唔一定
因為係車仔啲人會傳波俾佢
等佢黎控場傳送
依家英撚個個都要波
根本就冇人會理佢

坦蛇足球重臨 好耐未見個高水平賽場有咁大個gap

Denmark 1-1 England: Harry Kane admits his side not sure how to press after another poor Euro 2024 showing
究竟有幾難?

1st team:
Pickford
Walker Stones Braithwaite Tripper
Rice (6) Bellingham (8)
Saka Foden Gordon
Kane

2nd team:
Ramsdale
TAA White Guehi Mitchel
Mainoo (6) Gallagher (8)
Palmer Wharton Grealish
Watkins

23-26人: D.Hen Gomez Maddison Eze
睇到好心痛
我想講出傾唔係問題 ,你出傾就放番高兒 加拉加 入黎 科入番中間打組織。
你放阿諾係中間就注定要打長傳比跑狗走身後 傾唔係踢呢範波 放哥頓 屈堅斯 含果啲上去先夾到
上面有ching講話呢隊英可以有2種唔同踢洗 而家南閘係執到兩邊都唔係 要攻又唔攻得 中間又穿窿
果個光頭佬
公道啲講
Mainoo 同Palmer 都係今季先打起
無國際賽經驗 暫時唔用都可以理解
但仲係死用TAA 喺中場真係幫唔落
你上YouTube 睇下先啦 佢一樣做到大轉邊長傳 /直接長傳
家陣最大問題係中間塞哂車 你夾硬要佢入禁區佢一樣攻守全廢 同埋南閘白痴到完全無諗過後場組織呢個問題 一係就直接放棄Kane 用哥頓 查洛寶雲 等比0含係前面有更多空間發揮
唔知以為kalvin Phillips 係美斯級數
其實都打得閪
英撚唔需要kp嘅替代品 只係需要你老尾on9修夫基嘅代替品
南閘咁保守,唔出阿諾分分鐘放多個中堅
如果踢單打獨鬥 真係出哥頓 彭馬好d
foden要人夾短傳
TAA踢到咁撚柒
你都比人洗負皮
好彩唔係捧英撚 唔使同班賤種反曼痢捧同一隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞