南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
人又係你簡
英格蘭就係歐國杯24隊中最多人可選擇既國家
佢敢講打唔好係因為無左1個球員
呢個球員究竟勁成點,無任何人可以代替

所以結論,其實錯不在佢,錯在冇Phillips比佢用
搵到呢個咁荒謬嘅藉口
都幾有創意丫
醜唔醜呀 擺成季無點踢過嘅Philips上枱
人又係你揀嘅
我阿嫲都識教啦
懷疑佢特登唔揀卡雲菲臘斯就係為咗等呢一日
揀咗佢 而家就諗唔到其他藉口
Adam Wharton: am I a joke to you
南閘:adam? who?
Mainoo Wharton一人踢半場都好過出隻Alexander-Arnold喺中場大半場都唔知做乜鳩
將比寧咸放後一格打中中
攻中放palmer foden 打返右邊
左邊放返gordon 其實點會攻唔入
Foden 同saka 一人45分鐘爆右路 對面隻左閘實救白車啦
坐定先都得
問心,打返上屆鐵桶陣算,無謂因比寧咸要打輔鋒特登打4後
Pickford
Tripper Walker Stones Guehi Shaw
Gallagher/Whaton Rice
Bellingham Kane Saka/Foden

不過就要犧牲Saka/Foden得罪阿仙奴/曼城球迷
最衰光頭佬
修夫基其實想講
bellingham踢後1格,前面再搵maddison就最好,但佢依家踢走件派牌,又限制哂bellingham活動範圍
之前出名單就預佢閪,都廢撚事睇

TAA同Rice都係防守力較差嘅球員,點都要配隻跑狗先得
條中場當個波係炸彈咁踢
牙傾仲要落埋去一齊攞波 塞車塞撚過屯門公路
有球仲撚搞笑 taa想斬入去 但牙傾係佢隔離
Taa跟高普咁多年都冇點上過中場 最多都係冇人用臨完場踢10分鐘頂硬上
南閘戰術大師擺佢上去 但又冇諗計cover佢護波弱嘅問題
英撚一日係佢教 真係唔洗旨意會贏到啲乜
唔緊要
等下個教練團
Ben White應該肯踢
人腳同上屆世界盃無分別
只係差個幫rice掃波嘅球員,宜家中場防守如同虛設

收起Arnold啦 一係開多隻右翼比佢打右路
真係唔好再擺中場啦 成日見傾係後場多過前場
我想問 kp有咩優點
佢場都無出過
南閘係邊度見到佢既能力?床上面?
我覺得出咗局之後可以直接用叛國罪收監
牙傾特點係落埋中場派牌,taa特點係放長傳比前面跑,根本都唔撚夾,好似各有各踢完全無戰術咁,咁既教練都可以教到咁耐
祝佢又碌到入決賽然後世界盃繼續閪
rice都防守差?
Walker都仲係可以,8成力都夠做,又穩定
南閘無得走,一定係戰犯
隊波明明唔使教都成形
但偏偏全隊踢起黎全部好似好多野諗咁
勒住勒住
world cup 有球篤前助攻咁囉
打機咁呢個數值高呀,又打過中場,就用佢啦
點解可以永續南閘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞