南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
21年歐國杯係勁既,南閘戰術核心黎
屌拿星真係打fifa 啲排陣都好過佢
中場冇人 hold ball ,咪打兩翼囉,用死 foden saka 冇所謂,但係下半場早段就應該換D快馬出黎爆。

其實成條中場都冇人係 hold ball type ,明奴攻強過守,飯 CM 兼前插,但要真 CDM 傍住,阿諾真係唔知佢最佳位置係乜
Harry Kane 係熱刺入到波
去到拜仁即刻融入到入幾十球
去到英格蘭除咗入波果腳之外可以隱哂形

南閘真係有料
咁就會冇晒名牌中堅
打龜縮但係唔要麥龜同班夫
CLS 教頭
個戰術跟本唔岩諾,條友需要前面一堆跑狗比佢放身後,英撚都唔係踢呢啲,佢拎住個波都唔知可以比咩人
南閘排陣仲勁過森保一
科狗、宣明狗、含可以跑唔跑,你要taa 核心都教倒先得㗎
佢成場都好迷拎到波一望,左右唔跑,中間行緊返落嚟要波,對手又逼到埋黎唯有比返兩步之距既飯
琴日成個上半場都無提過taa個名
碧咸臨老喺psg都喺歐聯踢墜後中場
究竟KP有乜過人之處
除咗係契仔
連現場cam man都識波過南閘
換人個陣影彭馬大頭
南閘本身廢
根本唔洗排陣揀人
其實taa果陣踢利係咪右閘當防中咁打咋
出含打cam 就palmer 冇得踢
用含打cm 咪得 咁撚長氣 踢得掂b2b 啦
前面3個saka palmer foden
出palmer 起碼有d靚through ball睇吓 冇Maddison 嚟講佢創造力應該係最好嗰個
如果你有睇今季阿,Rice 其實唔係純防中,佢係中場中甚至做前插,明奴都係呢隻,倒不如搵 Stones 防中好過,拍 Rice ,唔用阿諾
中堅佢仲可以用邊個
你地以為自己打緊FM 比寧咸一定愈近禁區愈好
world class shadow striker
英格蘭冇一個deep lying playmaker去將d波傳到去前場d星到
最應該出係adam wharton 之後TAA inverted
棄walker

Ancelotti said: “No. Bellingham is better the closer it is to the rival goal and Kroos... there is no one with his characteristics on the market. We will have to replace it in another way.
單6除左西班牙之外仲邊有第二隊有
無呢個角色嘅球員咪改戰術囉 隊隊都係咁踢
德國有kroos kimmich
西班牙有rodri fabian luiz
意大利有佐真奴
葡萄牙有Vitinha R.neves 必要時可以用埋B華
法國有Warren Zaïre-Emery未出 卡馬雲加有波都唔差
英撚同呢炸人比根本冇得比
用 walker ,Guehi 做 CB ,查比亞 RB ,Sor LB
今個月先開始睇波
聽落係球神級中場
修夫基就係唔識replace it in another way
破產版哥狗,自己諗好左一套波就要球員fit落去
on paper係
踢落係rodri Fabián Ruiz double 6
隊隊強隊基本都double 6
英撚都係 但個passing quality最弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞