南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
用最無腦進攻方式啦
長傳/放直線
柱等中鋒+雙快翼
又無腦又有效
條撚樣今季有踢過波咩
一係佢踢番閘
搵人補位就算啦
最佳解決方法
擺taa做後備右閘
中場用返明奈又好 +9+又好 含落一格又好
如果領先就唔洗理
如果落後就換返taa出右閘
Walker打右中堅 完全唔上去 專心幫taa補位
前面出跑狗同屈堅斯 同 含

反正都落後 不過盡地一博
睇多次啦
傷咗啊ching
啊傾墮後不知幾勁,唔記得咗拍孫仔係點?
佢同比寧含2個都可以出出入入
真係教練問題姐
得修夫基唔識
家陣英撚成個陣 無純防中 又無做波中場 後備又無選擇 左閘就選個傷ge 南閘選人真係世界級
拉bell 去cm 彭馬去cam 好過啦
計佢選班咁既人腳入去
如果真係想bell 入禁區 咁不如搵+9+踢呀諾個位
左閘又唔知做乜鳩選隻梳
咁倒不如選修仔隻Walker 打左閘好過啦
仲有Foden 個位俾哥頓踢好過
Rice 踢得廢 但真係無replacement 又迫住繼續踢
希望16強搵德國踢到佢快d coming home

利申 睇左兩場英撚 兩場都半場忍唔住熄機
出Saka Foden仲要內收 唔開闊來踢
中場塞車又無人派牌
東施效顰
Kane foden 比成日回後
前場冇人咁濟
但Kane 係刺個時墜後唔係打反時用多 再由son 高速爆入去
英撚又唔係打防反 一係叫KANE 同bell 係禁區頂玩彈彈波
Btw 分組賽者 英撚都慣左係咁
6分好難走線 4分進可攻退可守
其實點解出TAA 會係想後場造波 而唔係前面走位 佢再黎個招牌世紀大長傳
仲有 上半場時 前面三個係霍頓 Kane Saka 得Saka 會有意識走人地身後接應長傳 TAA得一個目標 都算
到下半場換屈堅斯會有依種意識 但係南閘已經換走左TAA
認真 TAA+gordon都仲可能有野睇
但過完個熱身賽gordon就無踢過波
條友真係M底
好彩現場啲英撚都算正常
好似有噓
想像下拎波反擊個個係麥總
英撚可以唔駛回防番中場開波
其實taa打invert left back,好過tripper 呢啲落底斬中型,係左閘即刻廢晒武功

抄阿狗打法,不過一對中堅就差d
拉傑夫啲朋友嚟
啦啦聲打電話問下哥師點排陣好過啦
今年輸埋
Coming home
下年請高普教啦
唔噓佢唔得啦
成手靚牌
人腳勁其他幾班
都踢到咁
英足總鐘意請英人做領隊多d 不過都好正常
但英格蘭呢個年代一個一線教練都無
依家教練最勁應該係howe
分分鐘南閘如果唔教 會叫林伯去教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞