南閘賽後記者訪問:我地冇Kelvin Phillips 嘅replacement

417 回覆
52 Like 8 Dislike
公道講句
閘狗條廢閪用咩人都會一樣係咁撚垃圾
就算俾包皮夏撚佢都一樣係成pat屎
根本成隊冇戰術冇form
揀咩人都係一撚樣
根本佢條撚樣覺得TTA如果俾佢成功改造到做中場,佢就好似發掘咗個新lahm咁樣,變咗戰術大師,但佢失敗咗囉,正正經經搵返個中場拍舊飯啦
係咪更衣室問題
啲大哥一定要踢 所以哥頓 palmer 冇得踢
三個右閘都獨當一面 唔敢唔出
所以9擺
咁呢個真啊
呢兩場波都係咁
明明中路3中場
偏偏三個都唔識話合作整個防守區域既
下下自己標自己去,唔識封位
搞到有人數優勢都俾人打爆

好啦到你有波
又係度等運到唔知等乜
完全唔識話走位扯散人既
結果俾人壓得勁就大腳斬上去無人地帶算數
都唔知幾多球係咁打
Kane既特性唔夾而家班中場, 比個Owen落黎仲好.
碧咸起現代可以踢咩?
中路個個想拎波
拎完又好似抬炸彈咁咋咋林放長波
想知英撚有邊個防守好 真係kp?
勉強塞哂入個陣就算
放長波可以,有人識接應咪得
尋日d長傳成功率唔知有冇5成
根本無人跑位,證明班仆街係無夾
可以啦 斬波咁勁 推後一格打閘/6號位都得啦
明明世界盃個陣都好地地,分組賽都踢得好好睇睇
推返belligham落一格,foden攻中,grealish打左,應該都正正常常
而家連grealish都唔選真係幫唔到佢
佢廢咗武功上次世界盃都知啦
呢句就公道啦
我真心戥踢正選嗰班人唔抵
foden saka 阿諾永遠做箭靶
正選呢11個全部都踢唔到喺球會一半嘅水平
講緊佢哋踢球會個個當佢哋神咁拜

然後冇出場嗰啲palmer mainoo grealish maddison就個個幻想如果南閘肯出邊個邊個就唔會搞成咁

屌你都冇戰術換邊個有閪分別咩
正選呢11個都用唔好,用其他就會脫胎換骨?
我就唔撚信囉
agger 唔覺得南閘識得用
佢有d似雙特年代咁 d人有名氣唔敢唔選/唔用
勉強塞哂入去就算
類型問題啊
尋晚你班友邊個派到牌?
調watkins bowen eze出嚟之後咪又一鳩樣有撚分別咩
如果所謂防守好嘅要求只係爛仔殺人踢法咁真係得KP
薯係國家隊表現好過球會
佢都唔選
中 根本南閘問題
個個係到幻想邊個邊個係救世主 曬鳩氣啦
啲位都擺錯曬
下一屆如無意外後防大換血 唔知到時會點

獲加 龜 脆皮 梳 都好大機會無哂
明明世界盃含好撚Sharp
打完皇馬應該仲勁左
但呢場打得都幾頹
仲用梳就死得啦
Shaw出得 佢就唔使咁麻煩啦
出晒屈堅斯哥頓eze
打防反搵taa鳩斬應該勁過而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞