試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
當初見到佢開會員仲要真係有人做我都呆撚左,不過呢啲你情我願其實又無乜野好屌,不過課金果啲有餘錢不如課返比試當真仲好啦見有條友課成500
Btw修仔次次一飲酒就比人屌老闆格
為咗避黃標而mute粗口呢下太肉酸
米爺勁撚到
成功整頓謝票場
米仔有feel
米爺講張檯嘅問題即係觀眾懷念慈雲山開live個種close嘅距離令人冇咁拘謹。 噏咗兩年都仲係咁
最重要都係人腳姐 慈雲山三個老闆做
儲埋咁多年嘅嘢講點會唔好聽

米爺做得最好係踢走ern9 講嘢次數同質素成反比
佢一走咗alex豪哥呢啲低energy就多嘢講
之前放榜kaying都係叫佢講少啲比老闆講
唔關Ern9事人數問題影響講嘢之前佢地上個stu都有調整過,只係後期冇咗件事。
同埋Ern9之前真係唔關事都成日出謝票場令觀眾覺得太多。

謝票場setting呢啲太多人提過喇 咁多年fb連登 dc都有人時常重提,亦都唔係啲難諗嘅嘢。但米爺講完個個好似一言驚醒咁好好笑。
呢排有Nero控場,頂左呀修個位做主持已經好左好多
但Nero好似有時唔想控制咁多想free flow少少
但佢一唔lead,free flow咪又係出事,
其他人傾野都唔會諗下捉埋實個flow,問啲觀眾有興趣同用字識就住唔會令人尷尬既問題
你比Ern9問,有時咪又搞到場面尷尬
不過學你話齋,都幾年啦,謝票場見悶都直接熄,都廢鬼事講咁多
Nero新look幾正
9成似Hikakin
睇過佢啲精華其實覺得唔算好識剪
只係勝在搵好多舊直播嚟剪 義工嚟講算好有心機

睇threads原來有人話佢原來無業
唔怪得咁多時間又開4000蚊會員同避黃禁之前又喺dc r試當真請佢
不過都係唔好喇 睇佢回應eq麻麻 入面好大壓力
其實之前咪試過podcost 囉,但咁開注定就只可以每次都得三四條友參與,跟住嗰時又有人屌係咪冇人開live,次次得幾丁友,所以咩形式都好都唔會滿足到所有人
點解公開試當真啲謝票首映阿康好似消失咗咁
係咪近排有戲拍緊
之前係咪話cast中左幾個角色
坦白講做會員睇live雖然唔貴但都叫要俾咗錢先睇得 個live直接俾人剪做精華同賺錢真係有啲sad (利申如果官方授權我冇所謂)
除左同溫層外,其實係咪唔多人討論公開試當真(雖然我知未上)
Game 3精華剪faker 個段kam到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞