試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
其實咩事, 我唔係好搵到資料剩係得鄭中基話經理人道德有問題
全世界都等緊粒花生 除左當事人鬼會知咩事
你係何求本人?咁似佢會講啲gag
已投

年度團體創作者
笑死

今日阿哥見到話試當真嗰個Angelina拖住嗰肥仔,我問佢邊個 佢話唔識少少黑又留鬚
點知我一俾阿jay幅相佢睇,即刻認到係佢

證明溝女唔係靠樣,係靠主動
見暴龍哥, 超酸, 何求都update 咗enquiries做Running Team email
咁應該係得湘姐走

不過大佬休息, 又推唔到新人
個台都難搞
原來要每日投票
個頒獎禮係10月26號 咁岩係四周年
記得喺走鐘獎入面睇埋片
500真係超出大部分人預期,我都係估佢完哂400萬
贊蛇全力跑贏修就有一皮
唔係5皮咩,2%嘛
sor計錯十皮先啱
https://youtu.be/xtXDr0vIHak
大阪USJ環球影城|模仿主持人大賽|小綜藝|試當真
8月5日
彩色|2024|#旅遊、#環球影城、#日本|粵語|中文字幕|14'|

故事簡介:
Mari0 與Lui慈 遊覽大阪環球影城,分別要模仿不同節目主持人或者扮演不同角色,即興介紹園區,一決高下!

老慈及小零推介的【Travel Contents】
✓ 整合了日本餐廳、購物、觀光、交通等最新旅遊優惠資訊
✓積分可以在APP中免費兌換日本環球影城、JR西日本交通券等多款日本旅遊產品或餐廳優惠券
✓可以在各APP store搜索下載:
iOS:https://apps.apple.com/hk/app/travel-contents-%E6%97%85%E9%81%8A%E6%8E%A7/id1597706553?l=zh-Hant-TW
Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tripellet.app&hl=zh_HK

主演:
Universal Studios Japan @universal_studios_japan
倪安慈 @ngaionchi_kathy
吳伊琳 @skuu.i
USJ廣告都有
票房除200,2皮半呀嘛
wing成日同班女周圍去
我都唔記得實數
頂金幣冇落雨就好
跑步live牙修唔係話票房除500咩?定係再有更新
你啱我都記錯
牙wing d橋真係唔掂上次同樣組去日本又係唔知做乜9,完全唔明有咩趣味性可看性

明明就咁拍2條女去USJ玩已經可以好好睇
但510扮杜如風堅好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞