試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
除咗collar之外 所有音影視界嘅嘢佢都係扮智者喺度呢樣嗰樣
講緊內容重複度就係度攻擊 問下啲睇咗嘅人囉 又係咪代表咁多人接受到睇超過一半重複內容嘅戲

重新剪輯 唔同角度 感受 有邊個唔知 但就代表內容唔係重複咩 敢講最少有一半睇過嘅人會因為呢個原因卻步
屌你咁撚多廢話,你Post張戲飛證明你睇過套戲先再講啦,冇睇過就咪撚鳩up過主啦
屌你咁撚多廢話,你Post張戲飛證明你睇過套戲先再講啦,冇睇過就咪撚鳩up過主啦
到時大家入場咪知
收撚皮啦
叫你睇完再講,你又避而不談,打稻草人
hater 咪認囉,好失禮你咩而家做hater?
敢做唔敢認?
乜嘢唔鍾意就話hater 頭腦簡單都唔算壞事嘅
咁講啦,佢地啲片有咩地方唔好睇唔鍾意作出批評可以唔算hater ,但係純粹唔鍾意某個人或者成個channel,再不斷無中生有啲嘢玩老屈就一定係hater囉,扮乜撚丫,你覺得你咁好型?
拉返平均當一張飛$85
都要1.2萬人睇先有100萬
感覺好似都唔簡單
陳苡臻
https://www.facebook.com/share/p/eaaQb84CXXrHVpmJ/?mibextid=K35XfP

聽入場嘅人講 絕對好過聽你鳩up

然後成績愈好

羅富全壘打愈心傷愈眼紅但又要忍住

又冇得笑人蝕 又冇得笑人口碑
唔使同我講 正如我嘅睇法亦唔針對某啲人 同我一樣睇法嘅人自然唔會入場 唔會因為你po幾多條link就改變到現實
算啦 如果嗰陣完咗花草
直接話開套紀錄片拍個校草考dse
目標係高先發行直上戲院同收幾百萬票房
你又會好支持咩 唔好扮先知啦
羅生不嬲勁憎班花草,唔洗咁上心啦
憎花草OK,直球屌花草樣衰戲屎冇內涵冇前途冇問題架,但係成日發放虛假消息呢樣乞人憎囉,俾人發現到你講假嘢誠信就已經冇左,咁就令到其他人唔再信你講嘢,喺冇誠信嘅情況下講100句都唔及一個有誠信嘅人講一句嘢
https://www.youtube.com/watch?v=St_VWjWzwUg
豪哥大戰米師傅|試當真謝票場 第183週
特約主持:米爺

嘉賓:
豪哥、許賢、Ellen、含爺
八點開咁早
睇完普通場,目測大約6-7成滿
不過其中應該8成都係fans黎
大家都好鍾意睇腎媽
坐近啲個feel真係好啲
你甩完p講野正常左咁多
不如一個月交換一次主持去對家
米爺係咁潤鳩修哥
謝票場平時開會mode員工唔敢講既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞