試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
唔係去救玩膠嘅人
而係去救睇完玩膠而誤會嘅人/真係誤解嘅人
喺嗰度留一次言就完,唔會再同佢泥漿摔角

又沉哂
賣曬會好撚癲

紀錄片嚟
睇回唔回到本
同埋睇口碑
我keep住睇緊IG and threads嘅comments
曾樂彤嗰次佢接近潑婦式反駁大佬英皇點會俾你咁玩,結果之後咪秒速笠水
見啲post同thread都好多好評,但果啲作唔到準,algorithm淨係派啲有關聯既post,變相只係同溫層
佢派得相關嘢 即係有人負評都會睇到啦
但暫時踩嘅真係冇乜 睇過嘅都係讚居多 所以口碑上應該冇乜問題
唯一就係到底引唔引到人入場去睇
佢話就算知道係講笑都會谷住谷住
睇嚟真係要見下專業人士尋求幫助
唔知游狗睇唔睇到
無論如何只係想講,你搞撚翻掂個channel先理埋d乜乜柒柒誣捏你乜乜柒柒風氣啦
你channel出翻夠多好片嘅話,邊撚個得閒care你d 八掛花邊咩
‘用作品説話’ 其實句嘢無錯,只係講依句嗰個人自己都越嚟越有份量

美其名就反駁隊,其實只係派班死忠同盲反玩泥漿摔角,其他人唔care嘅繼續唔撚care, 只係會慢慢流失班中游觀眾。

俾你真係收曬d hater皮又點,channel d 片越嚟越悶,越出越少,到時咪連個channel都跟住收皮,得翻班死忠繼續幫channel表現下跌去諗藉口囉。
呢個就真啦 成日care啲人說話 同呢度啲傻尻成日捉住分邊啲盲撐 盲反 hater 分哂類 個世界就聚焦係極少撮嘅觀眾

根本最明顯就係channel片質素沉淪咗超過一年 下下淨係搵啲試玩毛嚟頂有q用咩 而家啲人諗劇情片可能都唔記得試當真 隨時諗起香城先

無哂橋搞到係度要拍紀錄片 低質cosplay嚟頂 views數就長跌 質素再係咁頂唔到幾耐 本身已經好大堆中間觀眾變到無再follow試當真
views數就長跌羅生可唔可以睇左數據先,實際上個月出咗四條片最低嗰條都267K,要屌既位係產量少咗冇劇情片但view數絕對冇跌,反而仲好咗
隔離po呢段講得好好
但係鏡頭前既你 擺幾多時間讀或者比注意呢班支持緊你嘅人, 反之 你比幾多attention 個1%無中生有既Hater?

我真心覺得你繼續咁樣用你嘅時間精力去反1%既Hater, 其餘99%支時你既人比例會越少

你個問題其實一句講完,有人屈9你,用十秒澄清,再用剩低過五十秒,將注意力 精力 多謝 感謝 討論 支持你既人 想聽既topic 完

修仔你永遠都唔會屌唔走班Hater,最後你只會屌走自己啲支持者同你最親嗰個人,希望你諗得通
話說有次 連登 認錯 Jessica 喺TVB 拍劇 , Jessica 好快就反駁
結果 游學修 鬧 Jessica , 唔應該回應
游學修 識得同 Jessica 講呢d , 但自己就經常 "唔撚係呀x10" 燥底
所以佢本身係完全識同知 米 同 床 講既野
觀眾無謂長篇大論去 "指導" 佢 , 佢根本就識 , 可能識得多過你
唔關思想事 , 純粹性格問題 (可能要生命有重大轉變先可以改變 , 例如生仔湊仔 , 宗教 etc)
反駁隊都可以慳返

23:20 - 25:50
https://youtu.be/FEG8jqS8UIA?t=1400
果種唔回應係唔公開回應
而床米果種係無反應
(唔需要樣樣野都比反應)
冷處理好多時都有用
因為別有用心人士你講咩都好都係會咁loop你偷食cap水
用作品說話就最實際
好似唔少人睇完全員回水中先真正知道ntr呢個project做過d乜
之前ig threads 屌老母之夜講幾多作用都冇咁大
修仔ig story係唔係想開多條男女平等戰線?
乜嘢比女同學攞晒啲位
定係準備下一集口試王題目,升中派位應否男女分開
唔係新野黎既,女比男早發育,所以11歲黎講女仔普遍會好成績過男仔
有曬statistic女性早熟,而且廿幾年前係男女分開兩條隊派位,係有條八婆話唔公平要溝返埋一齊。
https://www.instagram.com/reel/C8rtlY6yeGO/

認真 有冇人可以推比呀修試吓
自問其實都幾理解修仔性格
但唔明點解佢咁執著網絡toxic文化
明明係俾啲現實百無聊賴嘅人kill time嘅世界
或者佢可能本身都係 所以抽離唔到
但現實生活理應有好多佢更應該重視嘅事同人
所以真係wfc 用作品說話係冇撚有錯

一路都支持修

希望修有陣可以試下企係支持佢嘅人/幫佢嘅人嘅角度諗下

你覺得其他人成日唔明白你,但你可唔可以都嘗試明白下其他人?

支持者見到你咁執著d hater其實會傷心

有陣有d小事笑左佢就算? (例如老細波)

Hater方面回應完佢地就move on啦,放過自己
又屈
句嘢明明係修媽打
認同 成日都係咁 觀感上over左
游狗格閪唔係第一日啦,如果佢自己唔知自己多hater 嘅原因係自己成日寸寸貢,成日覺得自己好把炮,成個世界都眼紅佢咁,簡單講就係唔肯認自己有錯,所以錯嘅一定係人哋。

其實呢種人日常生活見唔少,網上就更多。成日同呢種人過唔去都冇用,佢自己同啲網民咪一樣樣
其實牙修呢個問題應該係年經嚟

Loop多幾年可能會令佢識將重心擺返去鍾意佢嘅觀眾身上
慘在成日loop7呢樣嘢但係修仔唔厭連登仔又唔厭
近排修仔好似又密左,修仔自己睇唔化外人想幫係好難,尤其佢真係當關心佢嘅人係臭四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞