試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (89) | 《全員回水中》大獲好評 | 《公開試當真》7月4日公映 |

1001 回覆
31 Like 66 Dislike
創作壓力大
Idea唔岩心水又驚比fans挑剔
久而久之就fade out左
今際天秤果時話拍試玩毛都諗唔到點拍,最後成品都ok既,雖然我都麻麻哋8show
Btw睇threads發現好多人好鍾意連環殺人事件,再發現原來佢係第二高view,第一係墨魚,證明有推理扭橋成份幾有市場,下集拍返呢類仲好
其實搵個劇本殺黎拍就可以至少度橋易好多
呢啲原創故仔觀眾真係要邊睇邊估,襟睇過二創
lm
https://youtu.be/DCwK-RsOeB0
口試王EP7|自稱社恐的人做甚麼最令人反感?|嘉盈 阿京 Alex 阿翁 豬文 蘇豪|試當真
6月17日
彩色|2024|#口試、#理性討論、#追求真理|粵語|中文字幕|26'|

故事簡介:
為了再令大家交流,我們約了他們上來小組討論。

主演:
蘇致豪 @official_sochiho
嘉盈 @kaaying219
阿京 @phaedruslam
Alex @corrupttheyouth
豬文 @corrupttheyouth
阿翁 @watchyungplay
下題好似正啲喎 特登收埋引人join會員?
點解阿慈牙月會群到去陳凱琳度
近排豪哥好似有語言障礙咁
已經係好多條片見到佢1999 唔知講嘜
有d擔心
呢題完全唔知佢地傾緊乜好悶,下題吸引好多
加埋嘉盈同翁 瘋狂疊聲
因為月家軍之前搵左陳拍reels
但就咁睇d reels佢都幾玩得 同埋聽佢地講2公婆都nice
今集口試王 應該要預埋老床啦 社恐代表
lm
買咗新片神秘場未
單核load唔到太多嘢
見埋佢老公咁癲?
佢仲講緊楊過

140520準備過1M views
就係條友搞到D人開口埋口自己係社恐乜乜柒柒
公開試當真 校服特典場開賣啦

https://www.instagram.com/p/C8YoHuWPYy_/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞